Mitä on kevytyrittäjyys ja miten se voi hyödyttää sinua?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsesi

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen ja joustava tapa työllistää itsesi ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä toimiminen tarkoittaa, että voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen hallinnollisista velvoitteista.

Kun valitset kevytyrittäjyyden, laskutat työsi laskutuspalvelun, kuten Odealin, kautta. Asiakkaasi maksavat laskut suoraan laskutuspalvelulle, joka huolehtii rahaliikenteestä, laskutuksesta ja tarvittavista ilmoituksista puolestasi. Tämä vapauttaa sinut monista yrittäjyyteen liittyvistä byrokraattisista taakoista ja antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä itse työhön.

Odeal – Kevytyrittäjän kumppani

Odeal on laskutuspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Odealin avulla voit aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Palvelu mahdollistaa sen, että voit lähettää laskuja ilman omaa yritystä ja toimia näin kevytyrittäjänä. Odealin käyttö on helppoa: rekisteröidyt palveluun, luot laskut ja Odeal hoitaa loput.

Odealin palvelu on suunniteltu niin, että se tekee kevytyrittäjän arjesta mahdollisimman sujuvaa. Rekisteröityminen palveluun ja profiilin ylläpito on maksutonta, ja voit aloittaa tai lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin kun itse haluat. Odeal huolehtii puolestasi kaikista laskutukseen liittyvistä yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä täysillä siihen, missä olet parhaimmillasi – työsi tekemiseen.

Kevytyrittäjän edut

Kevytyrittäjänä toimiminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen yrittäjyyteen tai palkkatyöhön. Yksi suurimmista eduista on byrokratian väheneminen. Sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta, veroilmoituksista tai muista yrittäjyyteen liittyvistä paperitöistä, sillä laskutuspalvelu hoitaa nämä asiat puolestasi. Lisäksi kevytyrittäjänä voit nauttia suuremmasta vapauden tunteesta, sillä voit itse päättää työaikasi ja työskentelypaikkasi.

Toinen merkittävä etu on taloudellinen joustavuus. Kevytyrittäjänä voit helposti sopeuttaa työmääräsi elämäntilanteesi mukaan. Voit työskennellä täysipäiväisesti, osa-aikaisesti tai projektikohtaisesti ilman, että sinun täytyy sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin tai kiinteisiin kuluihin. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit kokeilla yrittäjyyttä pienemmällä riskillä ja nähdä, sopiiko se sinulle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.