Terve! Hienoa nähdä, että kiinnostuit meistä!

 

Me olemme Odeal, laskutuspalvelu joka keskittyy kevytyrittäjiin.

Meihin voit aina olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Olemme täällä sinua varten arkisin 09:00-17:00

image

Toimisto

Niittyläntie 5
00620 Helsinki

Asiakaspalvelu

Soita meille
0800 0 48 48

 

Myynti

Tuomas Lager

Laita viestiä

Sähköpostimme on [email protected]

Keitä me olemme?

Olemme vastuullinen kumppanisi kevytyrittäjyyden polulla. Odeal on innovatiivinen kevytyrittäjyyden konkari, joka on vienyt alaa vastuullisesti eteenpäin jo vuodesta 2009. 

Valvomme jatkuvasti muuttuvia toimialakohtaisia työlainsäädäntöjä takaaksemme turvallisen tavan laskuttaa ilman toiminimeä ja y-tunnusta – nyt ja tulevaisuudessa. Olemme laskutuslinkkisi Sinun ja toimeksiantajasi välillä. 

Mitä teemme puolestasi?

Intohimomme on hoitaa byrokratia puolestasi ja pitää bisnes helppona ja harmittomana. 

Otamme vastuun paperihommista, jolloin Sinä saat keskittyä siihen minkä osaat parhaiten. Sinun ei tarvitse stressata kirjanpidosta, tehdä tilinpäätöksiä tai huolehtia yrittämisen riskistä. Me huolehdimme ennakonpidätyksen tekemisestä ja vaadittavista viranomaisilmoituksista. Kanssamme voit luottaa siihen, että kaikki menee by the book.

Olemme ohituskaistasi onnistumiseen. Arvomaailmamme on bisnesajattelusta huolimatta asiakaslähtöinen. Robotit eivät työskentele meillä. Asiakaspalvelustamme Sinulle vastaa aukioloaikana aina ihminen – asiakaslupauksemme mukaan minuutin kuluessa. 

Monimuotoisen yrittämisen mahdollistaja

Kauttamme laskuttaa joka kuukausi reilu tuhat kevytyrittäjää sadoilta eri toimialoilta – joulupukit jouluisin ja asfalttityömiehet kesäkatujen kuumentuessa. 

Tykkäämme yksinkertaistaa asioita ja pitää bisneksen simppelinä. Haluamme madaltaa kynnystä kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys mahdollistaa sivutoimisen tienaamisen kätevästi, olet sitten opiskelija, palkkatyössä, äitiyslomalla, eläkkeellä tai lomautettuna. 

Kauttamme voit testata liikeideasi kannattavuutta turvallisesti ilman riskiä. Kevytyrittäjyys mahdollistaa myös monimuotoisen yrittämisen. Kun et halua kytkeytyä vain yhteen toimialaan, kauttamme voit myydä osaamistasi monille aloille. Voit rauhassa kokeilla useampaakin eri bisnesideaasi ja keskittää toimintaa kysynnän mukaan. Iloitsemme yhtä lailla, jos voimme olla ponnahduslauta päätoimiseen yrittäjyyteen tai sitten vakituisempi kumppani sivutoimesi sujumiseksi. 

Teemme tätä, koska haluamme ettei yksikään uraunelma kaadu uskalluksen puutteeseen paperisodan pelossa. Meidän kauttamme laskuttaminen on helppoa. Luo vain käyttäjätunnus, lataa verokortti profiiliisi ja voit alkaa laskuttaa toimeksiantajiasi – yrityksiä tai yksityishenkilöitä. Tarkistamme laskusi ja lähetämme sen eteenpäin valitsemassasi muodossa, joko kirjeitse, sähköpostitse tai verkkolaskuna. 

Kun palkkasuoritus on saapunut, niin voit valita haluatko nostaa sen tilillesi heti vai jättää sen kertymään käyttäjätilillesi. Kauttamme voit laskuttaa palkan lisäksi myös verottomat matka- ja kulukorvaukset. Valvomme laskun maksua ilmoittamasi eräpäivän mukaisesti ja lähetämme tarvittaessa muistutuksen. Halutessasi kauttamme on mahdollista käynnistää myös saatavan perintä. 

Odeal Family – Yhdessä menestymme

Haluamme pitää sinusta huolta. Jeesaamme duunissa, mutta myös siinä jaksamisessa. Kevytyrittäjänämme kuulut perheeseemme, jolle tarjoamme monipuolisia rahanarvoisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Esimerkiksi Fitness 24Sevenillä treenaat edullisesti ja markkinointikumppanimme Roudan kautta saat edullisesti ja mutkattomasti perustettua nettisivut, joiden kautta voit markkinoida osaamistasi. 

Me onnistumme, kun sinä onnistut! 

fly

Laskutustiedot

Odeal Oy tarjoaa ostolaskujen toimittajille mahdollisuuden lähettää verkkolaskuja ilman erillistä sopimusta verkkolaskuoperaattorin kanssa.

Toimittajaportaalin (Basware) kautta laskut saapuvat verkkolaskuna nopeammin ja turvallisemmin suoraan vastaanottajalle käsiteltäväksi. Verkkolasku on suositeltavampi vaihtoehto paperilaskulle. Odeal Oy:n OVT-tunnus on 003722694728. Huomioithan, että emme hyväksy laskutuslisiä tai muita lisäveloituksia laskuihin. Maksuehtomme on 30 pv netto.

Verkkolaskuoperaattori on Basware Oy, välittäjätunnus BAWCFI22.