Laskutuspalvelut kevytyrittäjille

Odealin kevytyrittäjäpalvelu: Helppo tapa hoitaa laskutus

Odeal on suomalainen yritys, joka tarjoaa laskutuspalvelua kevytyrittäjille. Kevytyrittäjyys on suosittu työskentelymuoto, jossa voit harjoittaa omaa liiketoimintaa ilman perinteisen yrityksen perustamista. Odealin palvelun avulla voit huolettomasti hoitaa laskutuksen, aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin itse haluat.

Odealin kevytyrittäjäpalvelu on suunniteltu helpottamaan kevytyrittäjien elämää. Voit keskittyä oman osaamisesi markkinointiin ja asiakastyöhön, kun Odeal hoitaa laskutuksen puolestasi. Sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä tai huolehtia esimerkiksi kirjanpidosta. Odealin palvelu on täysin maksuton sinulle, joten voit nauttia kevytyrittäjyyden eduista ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Miksi valita Odealin laskutuspalvelu?

Odealin laskutuspalvelun kautta voit lähettää laskuja ilman oman yrityksen perustamista. Tämä tekee kevytyrittäjyydestä joustavaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun ja luoda oma profiilisi, ja voit aloittaa laskuttamisen.

Odealin palvelu tarjoaa myös monia muita etuja. Pääset nauttimaan ammattimaisesta laskutuksesta ja luotettavista maksupalveluista, jotka takaavat nopean ja helpon maksun laskuillesi. Odeal hoitaa myös kaiken laskutukseen liittyvän paperityön ja raportoinnin, joten voit keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Odealin laskutuspalvelun käyttöönotto

Odealin laskutuspalvelun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Voit rekisteröityä palveluun verkkosivuillamme ja luoda oman profiilisi. Profiilista voit syöttää laskutustietosi, kuten laskuttajan nimen ja yhteystiedot. Voit myös lisätä palveluun eri asiakkaasi tiedot, jolloin laskutus sujuu vaivattomasti.

Kun olet luonut profiilin, voit aloittaa laskuttamisen. Voit lähettää laskuja Odealin palvelun kautta tai suoraan sähköpostilla asiakkaallesi. Odeal hoitaa laskujen maksujen seurannan, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden perään kyselystä. Saat myös reaaliaikaisen näkymän laskuistasi ja niiden maksutilanteesta palvelun kautta.

Kun olet tehnyt tarvittavat toimenpiteet, voit aloittaa laskuttamisen kevytyrittäjäpalvelumme avulla. Sinun tarvitsee vain keskittyä omaan työhösi ja laskutus hoituu puolestasi. Valitsemalla Odealin laskutuspalvelun voit nauttia kevytyrittäjyyden vapaudesta ja samalla varmistaa ammattimaisen laskutuksen. Odeal auttaa sinua keskittymään olennaiseen, eli oman liiketoimintasi menestymiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.