Kevytyrittäjyys: Miten laskutus toimii?

Kevytyrittäjän laskutusprosessi

Kevytyrittäjänä toimiminen on suosittu tapa harjoittaa ammatinharjoittamista ilman oman yrityksen perustamisen vaivaa ja vastuuta. Laskutusprosessi on yksi keskeisimmistä osa-alueista kevytyrittäjyydessä, sillä se mahdollistaa ammattitaidon muuttamisen tulovirraksi. Laskutuspalvelun käyttäminen helpottaa rahaliikenteen hallintaa, sillä palvelu hoitaa laskujen luomisen, lähettämisen ja seurannan puolestasi. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysillä oman osaamisesi myymiseen ja työn tekemiseen.

Kun olet tehnyt sovitun työn, luot laskutuspalvelun kautta laskun, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot: työn kuvauksen, summan, alv:n sekä maksuehdot. Asiakkaasi maksaa laskun suoraan laskutuspalvelulle, joka puolestaan siirtää rahat sinulle vähennettyään palvelumaksunsa. Tämä prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva, jotta kevytyrittäjän ei tarvitse huolehtia paperitöistä ja voi nauttia yrittäjyyden vapaudesta ilman byrokratian taakkaa.

Laskutuspalvelun tarjoamat edut

Laskutuspalvelun käyttäminen tuo kevytyrittäjälle monia etuja. Ensinnäkin, se vähentää hallinnollista työtä, sillä palvelu hoitaa puolestasi laskujen lisäksi myös palkanmaksun ja siihen liittyvät ilmoitukset sekä kirjanpidon. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse perehtyä monimutkaisiin kirjanpidon sääntöihin tai huolehtia veroilmoituksista, vaan voit luottaa siihen, että laskutuspalvelu hoitaa nämä asiat puolestasi ammattitaidolla.

Toinen merkittävä etu on riskien hallinta. Koska et ole työoikeudellisessa työsuhteessa laskutuspalveluun, sinun ei tarvitse huolehtia työntekijän eläke- tai työttömyysturvasta samalla tavalla kuin perinteisessä työsuhteessa. Laskutuspalvelu tarjoaa kevytyrittäjälle turvaverkon, joka mahdollistaa keskittymisen yrittäjän ydintehtäviin ilman, että täytyy murehtia yksityiskohtaisista lakisääteisistä velvoitteista.

Yhteistyö Odealin kanssa

Odeal on yksi niistä palveluntarjoajista, joka tekee kevytyrittäjyydestä vaivatonta ja tehokasta. Yhteistyö Odealin kanssa tarkoittaa, että saat käyttöösi helppokäyttöisen alustan, jossa voit hallinnoida laskutustasi missä ja milloin vain. Odealin asiantunteva tiimi on valmiina tukemaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, jotta voit olla varma, että raha-asiasi ovat kunnossa.

Odealin avulla kevytyrittäjänä toimiminen on suoraviivaista. Sinun ei tarvitse huolehtia laskujen perinnästä tai siitä, että asiakkaasi maksavat ajallaan, sillä Odeal huolehtii näistä asioista puolestasi. Lisäksi, Odealin palvelumaksu on selkeä ja läpinäkyvä, joten tiedät aina, mitä palvelut maksavat ja voit suunnitella talouttasi sen mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.