Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys ja miten Odeal auttaa sinua siinä?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsesi

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen ja joustava tapa toimia yrittäjämäisesti ilman, että perustat omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen hallinnollisista velvoitteista.

Kun toimit kevytyrittäjänä, laskutat työsi laskutuspalvelun kautta. Asiakkaasi maksaa laskun suoraan laskutuspalvelulle, joka huolehtii rahaliikenteestä ja tarvittavista ilmoituksista puolestasi. Näin sinä saat palkkiosi ilman, että sinun tarvitsee itse perehtyä esimerkiksi kirjanpidon monimutkaisuuksiin tai arvonlisäveron erityiskysymyksiin.

Odeal – Kevytyrittäjän luotettava kumppani

Odeal on laskutuspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Odealin avulla voit aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Palvelu mahdollistaa sen, että voit keskittyä täysillä omaan työhösi ja asiakassuhteiden rakentamiseen, sillä Odeal hoitaa puolestasi laskutuksen ja palkanmaksun sekä niihin liittyvät ilmoitukset ja kirjanpidon.

Odealin käyttö on helppoa: rekisteröityminen palveluun on maksutonta, eikä sinun tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Odealin avulla voit lähettää laskuja ilman, että sinulla on omaa yritystä, mikä tekee yrittäjämäisestä työskentelystä entistäkin vaivattomampaa.

Kevytyrittäjän vapaus ja vastuu

Kevytyrittäjänä toimiessasi nautit yrittäjyyden vapaudesta ilman perinteisen yrittäjyyden byrokratiaa. Sinulla on vapaus valita työtehtäväsi, asiakkaasi ja työaikasi. Samalla kuitenkin kannat vastuun omasta työstäsi ja sen laadusta. Odeal tukee sinua tässä vastuussa tarjoamalla ammattitaitoisen palvelun, joka huolehtii laskutuksesta ja muista yrittäjyyteen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

On tärkeää muistaa, että kevytyrittäjänä et ole työoikeudellisessa työsuhteessa laskutuspalveluun, mikä tarkoittaa, että et ole palkansaajan eläke- tai työttömyysturvan piirissä. Tämä korostaa oman toiminnan suunnittelun ja taloudellisen turvan merkitystä. Odeal auttaa sinua ymmärtämään näitä seikkoja ja tarjoaa neuvoja, jotta voit toimia kevytyrittäjänä turvallisesti ja tehokkaasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.