Kenelle kevytyrittäjyys sopii ja mitä etuja se tarjoaa?

Kevytyrittäjyys – kuka voi hyötyä tästä työskentelymallista?

Kevytyrittäjyys on työskentelymuoto, joka tarjoaa yrittäjämäisen vapauden ilman perinteisen yrityksen perustamisen vaatimaa byrokratiaa. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla yrittäjyyttä pienemmällä riskillä tai tarvitsevat joustavuutta työaikoihinsa. Freelancerit, konsultit, luovan alan ammattilaiset sekä monet muut itsensätyöllistäjät ovat löytäneet kevytyrittäjyydestä itselleen sopivan tavan tehdä töitä.

Odealin laskutuspalvelu on suunniteltu helpottamaan kevytyrittäjien arkea. Palvelun avulla voit keskittyä olennaiseen – työsi tekemiseen ja asiakassuhteiden rakentamiseen – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia laskutuksen tai kirjanpidon monimutkaisuuksista. Odeal tarjoaa kevytyrittäjille mahdollisuuden laskuttaa työnsä vaivattomasti, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille itsensätyöllistäjille.

Kevytyrittäjyyden edut – mitä saat Odealin laskutuspalvelusta?

Kevytyrittäjänä toimiminen Odealin kautta tarjoaa lukuisia etuja. Ensinnäkin, sinun ei tarvitse huolehtia laskutuksen paperitöistä, sillä Odeal hoitaa ne puolestasi. Tämä tarkoittaa, että voit säästää aikaa ja keskittyä täysillä omaan osaamiseesi. Lisäksi, koska Odeal ei ole kirjanpitotoimisto, voit olla varma, että saat keskittyä yrittäjänä olennaiseen ilman ylimääräisiä kirjanpidollisia velvoitteita.

Toinen merkittävä etu on, että Odealin palvelun käyttö on riskitöntä. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin haluat, ilman pitkäaikaisia sitoumuksia tai piilokuluja. Rekisteröityminen palveluun ja profiilin ylläpito on maksutonta, mikä tekee Odealista kustannustehokkaan vaihtoehdon niille, jotka haluavat pitää kiinteät kulunsa mahdollisimman alhaisina.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.