Palkanmaksu itselle liikunta-ala – Odeal

Kevytyrittäjyys liikunta-alalla

Liikunta-alan ammattilaisena tiedät, että itsesi palkitseminen työstäsi on tärkeää. Kevytyrittäjänä toimiminen voi olla houkutteleva vaihtoehto, sillä se tarjoaa joustavuutta ja yksinkertaistaa monia yrittäjyyden näkökohtia. Odealin kevytyrittäjäpalvelu on suunniteltu helpottamaan juuri sinun kaltaistesi liikunta-alan ammattilaisten arkea. Palvelumme avulla voit keskittyä täysillä asiakkaittesi ohjaamiseen ja valmentamiseen, ilman että sinun tarvitsee huolehtia byrokratiasta tai paperitöistä.

Kun valitset Odealin, sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä laskutusta varten. Voit lähettää laskuja suoraan asiakkaillesi meidän kauttamme, ja me huolehdimme kaikista laskutukseen liittyvistä yksityiskohdista. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa alv-raportoinnin, kirjanpidon ja muut yrittäjyyden hallinnolliset tehtävät, ja keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi – liikunnan ohjaamiseen.

Odealin palvelut liikunta-alan kevytyrittäjille

Odeal tarjoaa kattavan palvelupaketin, joka on räätälöity liikunta-alan kevytyrittäjien tarpeisiin. Palveluumme sisältyy muun muassa laskutus, asiakasrekisterin hallinta ja tarvittaessa myös perintäpalvelut. Meidän avullamme voit myös helposti seurata toimintasi kannattavuutta ja tehdä tarvittavia säätöjä liiketoimintasuunnitelmaasi. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista tukea ja neuvontaa, jotta voit navigoida yrittäjyyden poluilla varmoin askelin.

Rekisteröityminen Odealin palveluun on ilmaista, eikä sinulle koidu piilokuluja. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin itse haluat, mikä antaa sinulle vapauden suunnitella työsi ja elämäsi juuri sinulle sopivalla tavalla. Odealin avulla voit keskittyä täysillä liikunta-alan intohimoosi, samalla kun me huolehdimme yrittäjyyden käytännön asioista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.