Mikä on kevytyrittäjyys ja miten se toimii Odealin avulla?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsesi

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen ja joustava tapa toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana ilman, että tarvitsee perustaa omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden asiantuntijoiden keskuudessa, jotka haluavat keskittyä osaamisensa myymiseen ilman yrityksen hallinnollista taakkaa. Kevytyrittäjänä toimiminen tarkoittaa, että laskutat työsi laskutuspalvelun kautta, jolloin asiakkaasi maksavat korvauksen suoraan laskutuspalvelulle, joka puolestaan huolehtii rahaliikenteestä ja byrokratiasta.

Kevytyrittäjänä et ole työsuhteessa laskutuspalveluun, vaan toimit itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi kirjanpidosta, veroilmoituksista tai muista yrittäjyyteen liittyvistä paperitöistä. Laskutuspalvelu hoitaa nämä puolestasi, jolloin voit keskittyä täysillä omaan työhösi ja asiakassuhteidesi kehittämiseen.

Odeal – Kevytyrittäjän luotettava kumppani

Odeal on laskutuspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Palvelun avulla voit aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Odealin käyttö on helppoa: rekisteröidyt palveluun, luot laskut asiakkaistasi Odealin järjestelmään ja me huolehdimme lopusta. Asiakkaasi maksavat laskut suoraan Odealille, joka välittää sinulle ansaitsemasi summan vähennettynä palvelumaksulla. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen – työsi tekemiseen ja liiketoimintasi kasvattamiseen.

Odealin käyttö on kevytyrittäjälle riskitöntä, sillä palveluun rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen on maksutonta. Maksat palvelusta vain silloin, kun laskutat asiakkaitasi. Lisäksi Odeal tarjoaa joustavuutta: voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin itse haluat. Odealin avulla kevytyrittäjyys on vaivatonta ja turvallista, sillä me huolehdimme, että kaikki laskutuksen ja palkanmaksun yksityiskohdat ovat kunnossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.