Odeal kevytyrittäjäpalvelu – Aloita ja lopeta milloin haluat

Odealin kevytyrittäjäpalvelu on alustapalvelu, joka helpottaa kevytyrittäjien elämää laskutuksen osalta. Odealin avulla voit aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Voit päättää itse milloin haluat aloittaa tai lopettaa kevytyrittäjyyden. Palvelumme on täysin ilmaista, eikä rekisteröityminen tai profiilin ylläpito maksa sinulle mitään. Odealin kautta yksityishenkilöt voivat lähettää laskuja ilman oman yrityksen perustamista, toimien kevytyrittäjänä.

Odeal kevytyrittäjäpalvelun edut

Odealin kevytyrittäjäpalvelu tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin, palvelumme mahdollistaa matalan kynnyksen aloittaa liiketoiminta. Et tarvitse omaa yritystä tai yritysmuotoista laskutusratkaisua, vaan voit toimia kevytyrittäjänä ja lähettää laskuja suoraan Odealin avulla. Näin voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman tarvetta huolehtia laskutuksesta ja muista hallinnollisista tehtävistä.

Toiseksi, Odeal tarjoaa joustavuutta. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin itse haluat. Odeal ei sido sinua pitkäaikaisiin sopimuksiin tai rajoita sinun työskentelyäsi. Voit tehdä töitä juuri niin paljon kuin haluat, ja kun päätät lopettaa, se onnistuu helposti. Odealin palvelun käyttö on täysin joustavaa ja sopii erityisesti niille, jotka haluavat testata liikeideaa tai työskennellä projektiluontoisesti.

Kuinka hyödyntää Odealin kevytyrittäjäpalvelua?

Odealin kevytyrittäjäpalvelun käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun ja luoda oma profiilisi. Rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen eivät maksa sinulle mitään, joten voit aloittaa kustannuksitta. Kun olet rekisteröitynyt, voit alkaa lähettää laskuja asiakkaillesi Odealin kautta. Palvelumme tarjoaa sujuvan ja turvallisen laskutusratkaisun, johon voit luottaa.

Odeal tarjoaa myös asiakastukea, joten voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua. Haluamme varmistaa, että voit hyödyntää palveluamme mahdollisimman tehokkaasti ja nauttia kaikista sen tarjoamista eduista.

Odeal – Apunasi kevytyrittäjänä

Odeal on laskutuspalveluyritys, joka tarjoaa helpon ja joustavan ratkaisun kevytyrittäjille. Haluamme helpottaa liiketoiminnan aloittamista ja lopettamista, joten voit keskittyä olennaiseen – omaan työhösi. Liity joukkoomme jo tänään ja koe Odealin kevytyrittäjäpalvelun edut itse!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.