Kevytyrittäjyys vs toiminimi – mikä ero näillä käytännössä on?

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on noussut suosioon viime vuosina ja tarjoaa monelle houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle toiminimen perustamiselle. Odeal tarjoaa kevytyrittäjäpalvelun, joka helpottaa kevytyrittäjien elämää tarjoamalla helpon tavan aloittaa liiketoiminta. Kevytyrittäjänä voit aloittaa ja lopettaa toimimisen milloin itse haluat, ilman suurta vaivaa ja kustannuksia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen on täysin ilmaista, joten voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Kevytyrittäjyys sopii erityisesti sellaisille henkilöille, jotka haluavat aloittaa pienimuotoisen toiminnan ilman suuria riskejä ja byrokratiaa. Sen avulla voit laskuttaa asiakkaitasi ja vastaanottaa maksuja ilman omaa yritystä. Kevytyrittäjänä toimiminen on joustavaa ja helppoa – voit keskittyä työn tekemiseen ja saada tuloja ilman suuria huolia. Odealin laskutuspalvelun ansiosta voit lähettää laskuja yksityishenkilönä ja silti nauttia monista yrittäjyyteen liittyvistä eduista.

Toiminimi

Toiminimi on perinteinen yritysmuoto, joka vaatii virallisen perustamisprosessin ja rekisteröinnin. Toiminimellä toimiva yrittäjä vastaa itse yrityksen velvoitteista, ja toiminimi näkyy myös kaikessa yritystoimintaan liittyvässä viestinnässä. Toiminimi tarjoaa mahdollisuuden enemmän itsenäisyyteen ja suurempaan omistajuuteen verrattuna kevytyrittäjyyteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että toiminimellä toimiva yrittäjä vastaa itse kaikista yritystoimintaan liittyvistä riskeistä.

Toiminimi sopii erityisesti sellaisille henkilöille, jotka haluavat perustaa oman yrityksen ja harjoittaa liiketoimintaa kokopäiväisesti. Toiminimi tarjoaa mahdollisuuden yrityksen brändin rakentamiseen ja oman liiketoiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Toiminimen kautta voit myös hyödyntää erilaisia yritystoimintaan liittyviä verotuksellisia etuja. Odealin laskutuspalvelu on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat aloittaa kevytyrittäjänä toimimisen helposti ja kustannustehokkaasti, ilman suuria sitoumuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.