Laskuttaminen ilman Y-tunnusta – Odealin tarjoamat edut

Odealin kevytyrittäjäpalvelun edut

Odeal on johtava laskutuspalveluyritys, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia yksityishenkilöille toimia kevytyrittäjinä. Odealin kevytyrittäjäpalvelun avulla voit aloittaa liiketoiminnan helposti ja joustavasti ilman Y-tunnusta. Haluamme varmistaa, että kevytyrittäjänä toimiminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Odealin kevytyrittäjäpalvelun tarjoamat edut ovat moninaiset. Aloittaessasi kevytyrittäjänä Odealin kautta, sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta byrokratiasta tai yrityksen perustamiseen liittyvistä kuluista. Voit aloittaa laskuttamisen heti, kun olet rekisteröitynyt palveluumme. Odealin avulla voit keskittyä omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön, kun me huolehdimme laskutuksesta ja paperisodasta puolestasi.

Kevytyrittäjyyden helppous Odealin avulla

Odealin kevytyrittäjäpalvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluumme ilmaiseksi ja luoda oma profiilisi. Heti rekisteröitymisen jälkeen voit alkaa lähettää laskuja asiakkaillesi ilman oman yrityksen perustamista. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysin omiin projekteihisi ja asiakkaisiisi, ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen hallinnollisesta puolesta.

Kevytyrittäjänä toimimisen joustavuus on yksi Odealin kevytyrittäjäpalvelun suurimmista eduista. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin kun se sinulle sopii, ilman sitoutumista pitkäaikaisiin sopimuksiin tai velvoitteisiin. Haluamme tarjota sinulle vapauden valita, milloin haluat tehdä töitä ja milloin haluat pitää taukoa. Odealin avulla voit räätälöidä kevytyrittäjyytesi omien tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.