Odeal sopii moneen eri elämäntilanteeseen

Rekisteröidy ilmaiseksi

Kenelle Odeal sopii?

Odealin kevytyrittäjäpalvelu sopii useimmille toimialoille aina sähkötöistä bloggaustuloihin ja kotisiivouksiin. Voit laskuttaa kauttamme sekä pää- että sivutoimisesti ja myös keikka- ja kausityöt sekä projektit vaikka opiskelujen ohessa.

Kynnys yrittäjäksi on korkea

Oman yrityksen perustaminen ja sen kirjanpidon hoitaminen, sekä yrittäjän velvollisuudet saattavat tuntua hankalilta. Odealin kautta omaa yritystä ei perusteta, eikä aikasi tule kulumaan yrittäjän velvollisuuksien hoitamiseen tai byrokratiaan. Voit keskittyä omaan osaamiseen ja sen markkinointiin. Me huolehdimme byrokratiasta ja paperitöistä.

Et pääse ennakkorekisteriin

Jos sinulla on aikaisempaa verovelkaa, et välttämättä pysty perustamaan yritystä tai et todennäköisesti pääse enää ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin kuuluminen on välttämätöntä, jotta voit laskuttaa tekemästäsi työstä. Odealin kautta voit toimia kevytyrittäjänä, eikä sinun tarvitse kuulua ennakkoperintärekisteriin, koska Odeal kuuluu siihen jo.

Olet työtön, mutta haluaisit tehdä töitä

Useimmissa yrityksissä löytyy tekemätöntä työtä, mutta yritykset eivät välttämättä halua palkata omille palkkalistoille suoraan. Tällöin kevytyrittäjänä voit tarjota omaa osaamista ja laskutat siitä ilman työsuhdetta asiakasyritykseen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Palvelemme arkisin klo 9-18. Sivuilla toimii chat-palvelu, joka on avoinna joka arkipäinä. Whatsapp on käytössä myös päiväaikaan. Jos haluat tulla toimistolle, varaathan ajan etukäteen.

Email: info@odeal.fi
Asiakaspalvelu: 0800 0 4848

Whatsapp: 050 577 1478

Aloita laskuttaminen

Rekisteröidy nettipalveluumme veloituksetta ja aloita laskuttaminen jo tänään.

Create user