Kenelle toiminimi kevytyrittäjyys sopii?

Kevytyrittäjyys – kuka voi hyötyä?

Kevytyrittäjyys tarjoaa modernin tavan työskennellä itsenäisesti ilman oman yrityksen perustamisen vaivaa. Se on erinomainen vaihtoehto monille ammattilaisille, jotka haluavat keskittyä osaamisensa myymiseen ja työn tekemiseen ilman byrokratian taakkaa. Kevytyrittäjyys sopii erityisesti niille, jotka toimivat asiantuntijatehtävissä, kuten konsultit, suunnittelijat tai kouluttajat, jotka haluavat joustavuutta ja vapautta työssään.

Freelancerit, jotka etsivät yksinkertaista tapaa laskuttaa asiakkaitaan ilman omaa yritystä, löytävät kevytyrittäjyydestä ihanteellisen ratkaisun. Kevytyrittäjänä voit unohtaa monimutkaiset kirjanpidon prosessit ja keskittyä täysillä siihen, mitä parhaiten osaat. Odealin kaltaiset laskutuspalvelut tarjoavat helpon tavan hoitaa laskutus ja muut yrittäjyyteen liittyvät hallinnolliset tehtävät.

Yrittäjämäinen vapaus ilman yrityksen huolia

Kevytyrittäjyys on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä mutta eivät halua sitoutua perinteisen yrityksen perustamisen tuomiin velvoitteisiin. Se mahdollistaa työskentelyn oman aikataulun mukaan ja tarjoaa vapauden valita toimeksiannot, jotka parhaiten vastaavat omaa osaamista ja kiinnostuksen kohteita. Tämä työskentelymalli soveltuu erinomaisesti myös sivutoimisille yrittäjille, jotka haluavat kokeilla yrittäjyyttä ilman suurta taloudellista riskiä.

Kevytyrittäjänä toimiminen voi olla myös hyvä väylä kerryttää kokemusta ja verkostoja ennen mahdollista omaa yritystä. Se tarjoaa turvallisen tavan testata liikeideaa ja palveluita markkinoilla, sillä laskutuspalvelun käyttö vähentää yrittäjän taloudellista riskiä. Odealin kaltaiset palvelut tukevat kevytyrittäjiä tarjoamalla heille tarvittavat työkalut ja neuvot yrittäjämäisen toiminnan harjoittamiseen.

Kenelle kevytyrittäjyys ei sovi?

Vaikka kevytyrittäjyys tarjoaa monia etuja, se ei sovi kaikille. Jos suunnittelet laajamittaista liiketoimintaa, jossa on useita työntekijöitä tai tarvitset erityisiä yritysmuodon tuomia etuja, kuten osakeyhtiön tarjoamaa vastuunrajoitusta, perinteisen yrityksen perustaminen voi olla parempi vaihtoehto. Lisäksi, jos kaipaat työsuhteen tuomaa turvaa, kuten työttömyys- ja eläketurvaa, kevytyrittäjyys ei välttämättä ole sinulle sopivin vaihtoehto.

On myös tärkeää huomioida, että kevytyrittäjänä toimittaessa ei ole oikeutta samoihin sosiaaliturvan etuuksiin kuin palkansaajalla. Tämä tarkoittaa, että kevytyrittäjän on itse huolehdittava esimerkiksi eläkevakuutuksestaan ja muista turvaverkoista. Odealin kaltaiset laskutuspalvelut voivat kuitenkin tarjota ohjeistusta ja tukea näiden asioiden järjestämisessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.