Miten Odealin kevytyrittäjyyspalvelu toimii käytännössä?

Odealin kevytyrittäjyyspalvelun perusteet

Odeal on laskutuspalvelun tarjoaja, joka helpottaa kevytyrittäjien elämää. Kevytyrittäjyys on suosittu tapa aloittaa liiketoiminta kevyesti ja pienellä vaivalla ilman oman yrityksen perustamista. Odealin palvelun avulla voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjyyden milloin itse haluat.

Rekisteröityminen Odealin kevytyrittäjäksi on helppoa ja ilmaista, joten voit aloittaa kevytyrittäjyyden ilman suuria taloudellisia riskejä. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskutuksen ja maksujen selvittelystä, sillä Odeal hoitaa tämän puolestasi. Voit keskittyä täysin liiketoimintaasi ja siihen, mistä nautit eniten.

Miten Odealin kevytyrittäjyyspalvelu toimii käytännössä?

Odealin kevytyrittäjyyspalvelun käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta. Kun olet rekisteröitynyt Odealin kevytyrittäjäksi, saat käyttöösi oman henkilökohtaisen profiilin. Profiilin avulla voit hallita laskutustasi, seurata maksuja ja päivittää tietoja tarpeen mukaan.

Kun sinulla on työkeikkoja tai projekteja, joiden laskutuksen haluat hoitaa Odealin kautta, lähetät laskut Odealille. Odeal hoitaa laskujen lähettämisen asiakkaille ja vastaanottaa maksut puolestasi. Sinulle maksetaan laskun summa vähennettynä Odealin palvelumaksulla ja veroilla. Näin sinun ei tarvitse huolehtia laskutuksen aiheuttamista paperisodista tai byrokratiasta, vaan voit keskittyä olennaiseen.

Odealin kevytyrittäjyyspalvelu tarjoaa myös monia muita etuja. Voit esimerkiksi käyttää Odealin tarjoamaa työajanseurantatyökalua, joka auttaa sinua seuraamaan työaikaasi ja laskuttamaan tarkasti asiakkaitasi. Lisäksi saat käyttöösi selkeän raportointityökalun, joka auttaa sinua seuraamaan tulojasi ja kuluja. Odeal tekee kevytyrittäjyydestä helppoa ja läpinäkyvää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Odealin kevytyrittäjyyspalvelu on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja ilman suuria riskejä. Odeal hoitaa laskutuksen puolestasi ja tarjoaa monia muita hyödyllisiä työkaluja, jotka helpottavat kevytyrittäjän arkea. Rekisteröidy Odealin kevytyrittäjäksi ja nauti työnteon vapaudesta ilman ylimääräistä vaivaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.