Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys ja miten se eroaa toiminimestä?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsesi

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen ja joustava tapa työllistää itsensä ilman, että tarvitsee perustaa omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä toimiminen tarkoittaa, että voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen hallinnollisista velvoitteista.

Odeal tarjoaa kevytyrittäjille laskutuspalvelua, joka mahdollistaa ammattimaisen ja tehokkaan tavan hoitaa laskutus ja taloushallinto. Käyttämällä Odealin palveluita, kevytyrittäjät voivat lähettää laskuja asiakkailleen ilman, että heidän tarvitsee itse perehtyä laskutuksen monimutkaisiin yksityiskohtiin tai kirjanpidon vaatimuksiin.

Toiminimi vs. Kevytyrittäjyys

Toiminimi on yksinkertaisin yritysmuoto, jossa yrittäjä toimii omalla nimellään ja vastaa yrityksen toiminnasta henkilökohtaisesti. Toiminimen perustaminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjanpidon hoitamista, mikä voi olla aikaa vievää ja vaatia taloushallinnon osaamista. Toisin kuin toiminimiyrittäjät, kevytyrittäjät eivät joudu käymään läpi monimutkaista perustamisprosessia tai sitoutumaan yrityksen jatkuvaan ylläpitoon.

Kevytyrittäjänä toimiminen Odealin kautta on helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen perustamisesta, vaan voit aloittaa laskuttamaan työsi heti rekisteröitymisen jälkeen. Odeal huolehtii puolestasi laskutuksesta ja palkanmaksusta sekä tarvittavista ilmoituksista ja kirjanpidosta, jolloin sinä voit keskittyä täysillä yrittäjän ydintehtäviin.

Odeal – Kevytyrittäjän kumppani

Odealin laskutuspalvelu on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Palvelun avulla kevytyrittäjät voivat laskuttaa työnsä ilman omaa yritystä, mikä tekee yrittäjyydestä huomattavasti helpompaa. Odealin käyttö on maksutonta – ei rekisteröintimaksuja eikä piilokuluja. Voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa laskuttamisen vaikka heti, ja mikä parasta, voit lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin tahansa ilman monimutkaisia irtautumisprosesseja.

Kun valitset Odealin, saat käyttöösi helppokäyttöisen alustan, joka tekee yrittäjän arjesta sujuvaa. Odealin asiantunteva tiimi on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, jotta voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.