Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys ja miten se eroaa perinteisestä yrittäjyydestä?

Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on työskentelymuoto, jossa henkilö toimii yrittäjänä ilman oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjä voi tarjota ammatillisia palveluitaan ja laskuttaa asiakkaitaan Odealin laskutuspalvelun avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilö voi toimia yrittäjänä ja vastaanottaa palkkaa omasta työstään, mutta ilman yrittäjän byrokratiaan ja velvoitteisiin liittyviä haasteita. Kevytyrittäjyys antaa ihmisille mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa joustavasti ja ketterästi ilman suurta taloudellista riskiä.

Odealin kevytyrittäjäpalvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan aloittaa kevytyrittäjänä. Rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen Odealissa on täysin ilmaista. Tämä mahdollistaa sen, että ihmiset voivat aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen oman aikataulunsa mukaan. Odealin laskutuspalvelu mahdollistaa myös sen, että yksityishenkilöt voivat lähettää laskuja asiakkailleen ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Toimimalla kevytyrittäjänä Odealin avulla, ihmiset voivat keskittyä oman ammattitaitonsa hyödyntämiseen ja asiakastyöhön ilman ylimääräisen paperityön ja muun yrittäjyyteen liittyvän hallinnon taakkaa.

Miten kevytyrittäjyys eroaa perinteisestä yrittäjyydestä?

Kevytyrittäjyyden ja perinteisen yrittäjyyden välillä on useita merkittäviä eroja. Perinteisessä yrittäjyydessä henkilö perustaa oman yrityksen, johon liittyy huomattavasti enemmän vastuita, velvoitteita ja riskejä. Perinteinen yrittäjä on vastuussa yrityksensä hallinnosta, taloudenhoidosta, veroilmoituksista, vakuutuksista ja muista yrittäjyyteen liittyvistä velvoitteista. Tämä voi aiheuttaa merkittävää aikaa vievää hallinnollista työtä ja lisäkustannuksia.

Kevytyrittäjyys sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden toimia yrittäjänä ilman yrityksen perustamiseen liittyviä velvoitteita. Kevytyrittäjä voi hyödyntää Odealin laskutuspalvelua ja keskittyä oman osaamisensa hyödyntämiseen ja asiakastyöhön. Odeal hoitaa laskutuksen ja huolehtii tarvittavasta hallinnollisesta työstä, kuten verojen maksamisesta ja vakuutuksista. Tämä säästää kevytyrittäjän aikaa ja vaivaa, ja mahdollistaa täysipainoisen keskittymisen oman ammatillisen toiminnan kehittämiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.