Mitä on kevytyrittäjyys ja miten Odeal tekee siitä helppoa?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsensä

Kevytyrittäjyys on nykyaikainen ja joustava tapa työllistää itsensä ilman, että tarvitsee perustaa omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä toimiminen tarkoittaa, että voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen hallinnollisista velvoitteista.

Kevytyrittäjänä toimiminen on helppoa: sinä teet työn, laskutat sen laskutuspalvelun kautta ja palvelu hoitaa puolestasi laskutuksen sekä palkanmaksun. Lisäksi laskutuspalvelu huolehtii tarvittavista ilmoituksista ja kirjanpidosta. Tämä vapauttaa sinut monista yrittäjyyteen liittyvistä byrokraattisista taakoista ja antaa vapauden keskittyä täysillä siihen, mitä parhaiten osaat.

Odeal – Kevytyrittäjyyden kumppanisi

Odeal on laskutuspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Odealin avulla voit aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Palvelu mahdollistaa sen, että voit lähettää laskuja ilman omaa yritystä ja toimia näin kevytyrittäjänä. Odealin käyttö on tehty erittäin helpoksi: rekisteröityminen palveluun ja profiilin ylläpito ovat maksuttomia, ja voit aloittaa tai lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Odealin palvelun kautta laskutusprosessi on sujuvaa ja vaivatonta. Asiakkaasi maksaa laskun suoraan Odealille, joka huolehtii kaikista laskutukseen liittyvistä yksityiskohdista ja välittää ansaitsemasi summan sinulle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse käsitellä maksuliikennettä tai huolehtia kirjanpidosta, vaan voit luottaa siihen, että Odeal hoitaa nämä asiat puolestasi ammattitaidolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.