Mikä on kevytyrittäjyys ja miten se toimii?

Kevytyrittäjyys – Joustava tapa työllistää itsesi

Kevytyrittäjyys tarjoaa modernin ja joustavan tavan työllistää itsesi ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Tämä työn tekemisen muoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä toimiminen tarkoittaa, että voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – ilman, että sinun täytyy huolehtia yrityksen hallinnollisista velvoitteista.

Kevytyrittäjänä voit laskuttaa työsi helposti laskutuspalvelun kautta. Asiakkaasi maksavat laskut suoraan laskutuspalvelulle, joka puolestaan huolehtii rahaliikenteestä ja maksaa sinulle palkkion työstäsi. Tämä vapauttaa sinut monista yrittäjyyteen liittyvistä byrokraattisista taakoista, kuten kirjanpidosta ja veroilmoitusten tekemisestä.

Laskutuspalvelu – Kevytyrittäjän tukipilari

Laskutuspalvelu on kevytyrittäjän paras ystävä. Se ei ainoastaan mahdollista laskujen lähettämistä ilman omaa yritystä, vaan myös huolehtii monista yrittäjyyden hallinnollisista näkökohdista. Odealin kaltaiset laskutuspalvelut tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan hoitaa laskutusta, palkanmaksua sekä niihin liittyviä ilmoituksia ja kirjanpitoa. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysillä siihen, mitä parhaiten osaat – työsi tekemiseen.

Odealin laskutuspalvelu on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Palvelun käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi: rekisteröityminen on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Odealin avulla kevytyrittäjyys on entistäkin vaivattomampaa ja turvallisempaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.