Laskujen lähettäminen ilman Y-tunnusta Odealin avulla

Odealin avulla laskujen lähettäminen ilman Y-tunnusta

Odealin kevytyrittäjäpalvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan aloittaa liiketoiminta ilman Y-tunnusta. Monille yksityishenkilöille laskujen lähettäminen voi olla haastavaa ilman omaa yritystä perustamista. Odealin avulla voit kuitenkin toimia kevytyrittäjänä ja lähettää laskuja ilman tarvetta rekisteröityä yritykseksi.

Odealin palvelun käyttöönotto on helppoa ja ilmaista. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä Odealin käyttäjäksi ja luoda oma profiili. Palvelun avulla voit aloittaa laskuttamisen heti haluamallasi hetkellä ilman turhia byrokratiaan liittyviä esteitä. Voit toimia kevytyrittäjänä vain silloin kun haluat, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen yritystoimintaan. Näin voit joustavasti hyödyntää kevytyrittäjyyden etuja oman elämäntilanteesi mukaan.

Miten Odealin laskutuspalvelu toimii?

Ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä Odealin käyttäjäksi täyttämällä helppo ja nopea rekisteröitymisprosessi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset luomaan oman profiilisi ja voit aloittaa laskuttamisen välittömästi. Odeal tarjoaa käyttäjilleen selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän, joka tekee laskujen lähettämisestä helppoa ja kätevää.

Kun olet luonut profiilisi, voit aloittaa laskujen luomisen Odealin käyttöliittymän avulla. Sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot laskuun, kuten laskutettava summa, laskutuksen peruste, maksuehto ja asiakkaan tiedot. Odealin laskutuspalvelu hoitaa laskun lähetettävänä ja huolehtii myös erääntyneiden laskujen perinnästä puolestasi.

Odealin kautta lähetettyjä laskuja voi lähettää yksityishenkilönä, ilman omaa yritystä. Näin voit hyödyntää mahdollisuuksia tuoda lisätuloja tai testata liikeideoita ilman suuria sitoumuksia. Käyttämällä Odealin kevytyrittäjäpalvelua saat myös ammattimaisen laskutusprosessin ja voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.