Kuinka hyödyntää Odealin laskutuspalvelua kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjänä toimimisen edut

Kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto monille, jotka haluavat aloittaa oman liiketoimintansa pienen vaivan kautta. Odealin laskutuspalvelu tarjoaa kätevän tavan toimia kevytyrittäjänä, mikä mahdollistaa yksityishenkilöille laskujen lähettämisen ilman oman yrityksen perustamista.

Odealin laskutuspalvelun avulla kevytyrittäjät voivat keskittyä olennaiseen eli asiakastöiden tekemiseen, kun taas kaikki laskutusasiat hoidetaan heidän puolestaan. Palvelun avulla laskutusprosessi sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Kevytyrittäjä voi lähettää laskuja helposti sähköisesti Odealin kautta, joka hoitaa laskujen luonnin, lähetämisen sekä asiakkaiden maksujen seurannan.

Helppo rekisteröityminen ja käyttöönotto

Odealin laskutuspalvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Kevytyrittäjäksi haluavan tarvitsee ainoastaan rekisteröityä palveluun, mikä ei maksa mitään. Rekisteröitymisen jälkeen kevytyrittäjä voi aloittaa laskuttamisen välittömästi ilman pitkää odottelua. Tämä mahdollistaa nopean pääsyn liiketoiminnan pyörittämiseen ja ansaintamahdollisuudet alkavat heti.

Odealin kautta toimiminen on myös hyvin joustavaa. Kevytyrittäjä voi aloittaa ja lopettaa toimimisen milloin itse haluaa, ilman sitoumuksia tai sopimusriippuvuuksia. Palvelu tarjoaa vapautta ja mahdollisuuden sovittaa liiketoiminta omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Kevytyrittäjänä toimiva henkilö voi esimerkiksi täydentää päätyönsä tuloja, tehdä lyhyitä projekteja tai kokeilla omia liikeideoitaan ennen varsinaista yrityksen perustamista.

Yhteenveto

Odeal laskutuspalvelu tarjoaa monia etuja kevytyrittäjille, joita ei kannata ohittaa. Palvelun avulla kevytyrittäjä voi aloittaa liiketoiminnan nopeasti ja helposti ilman oman yrityksen perustamista. Laskutusprosessi hoituu vaivattomasti ja kevytyrittäjä voi keskittyä olennaiseen – asiakastöiden tekemiseen. Lisäksi Odeal tarjoaa joustavuutta ja vapautta toimia oman aikataulun mukaisesti. Mikä parasta, rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen palvelussa ei maksa kevytyrittäjälle mitään. Odeal laskutuspalvelu on siis erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä liiketoimintaa kevyesti ja pienillä riskeillä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.