Kuinka aloittaa kevytyrittäjänä Odealin avulla

Odealin käyttö helpottaa kevytyrittäjien elämää

Odeal on laskutuspalvelu, jonka avulla voit aloittaa kevytyrittäjänä toimimisen helposti ja vaivattomasti. Odealin tarjoama kevytyrittäjäpalvelu helpottaa arkeasi ja antaa sinulle vapauden keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi kehittämiseen. Palvelumme kautta voit laskuttaa omia asiakkaitasi ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Kevytyrittäjänä toimiminen Odealin avulla on joustavaa ja helppoa – voit itse päättää, milloin aloitat ja lopetat kevytyrittäjänä toimimisen.

Odeal laskutuspalvelun käyttö on täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa palveluumme rekisteröitymiseen tai profiilin ylläpitämiseen. Lisäksi voit hyötyä monista palvelumme tarjoamista eduista, kuten selkeästä laskutuksesta, tilityksistä ja arvonlisäveron hoitamisesta puolestasi. Näin voit keskittyä ydintoimintaasi ilman ylimääräistä paperityötä ja hallinnollisia velvoitteita.

Kuinka aloittaa kevytyrittäjänä Odealin avulla

Aloittaaksesi kevytyrittäjänä Odealin avulla tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset ja omat tietosi. Kirjaudu palveluumme, täytä tarvittavat tiedot ja luot itsellesi oman kevytyrittäjäprofiilin. Voit myös lisätä palveluumme laskutusosoitteen ja maksutavan. Tämän jälkeen voit aloittaa laskuttamisen asiakkaillesi ja seurata tulojasi selkeästi Odealin käyttöliittymän kautta.

Kun olet laskuttanut asiakkaasi, Odeal hoitaa puolestasi laskujen lähetyksen ja mahdollisen perinnän. Meidän avullamme voit luottaa siihen, että saat rahasi ajallaan ja vaivattomasti. Voit myös hyödyntää palvelumme tarjoamaa automaattista arvonlisäveron hoitoa, joka helpottaa hallinnollisia velvoitteitasi.

Odealin kevytyrittäjäpalvelun edut

Odealin kevytyrittäjäpalvelu tarjoaa monia etuja kevytyrittäjille. Palvelumme avulla voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi kehittämiseen – ja jättää laskutusasiat meidän huoleksemme. Voit nauttia vapaudesta tehdä työtä juuri niin paljon kuin haluat ja sinulle sopii. Pystyt myös helposti vaihtamaan palvelua ilman suuria sitoumuksia, jos tarpeesi tai tilanteesi muuttuvat.

Odeal tarjoaa myös selkeän laskutustiedotuksen, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla omista tuloistasi. Voit tarkastella tilityksiäsi ja laskutustasi helposti Odealin käyttöliittymän kautta. Lisäksi voit saada apua asiantuntevasta asiakaspalvelustamme, joka auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Odeal – Luotettava kumppani kevytyrittäjälle

Odeal haluaa olla luotettava kumppani sinulle kevytyrittäjänä toimiessasi. Tarjoamme helppokäyttöisen ja maksuttoman laskutuspalvelun, joka säästää aikaasi ja vaivaa. Odealin avulla voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestymiseen ilman ylimääräisiä hallinnollisia taakkoja. Me hoidamme laskutuksen ja lakien tuomat velvoitteet puolestasi, jotta sinä voit nauttia kevytyrittäjän vapaudesta.

Odealin käyttäminen on helppoa ja turvallista. Tarvittaessa voit saada apua asiakaspalvelustamme, joka auttaa sinua mielellään kaikissa palveluumme liittyvissä kysymyksissä. Odealin avulla voit aloittaa kevytyrittäjänä helposti ja nopeasti – ei siis ole mitään syytä siirtää unelmiesi toteuttamista hamaan tulevaisuuteen. Liity Odealin käyttäjäksi ja aloita kevytyrittäjänä toimiminen jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.