Kevytyrittäjyys: Mikä se on ja miten se toimii?

Kevytyrittäjänä toimiminen

Kevytyrittäjyys tarjoaa modernin tavan työllistää itsensä ilman oman yrityksen perustamisen vaivaa ja vastuuta. Tämä työskentelymuoto on erityisen suosittu freelancereiden, konsulttien ja muiden itsenäisten ammatinharjoittajien keskuudessa. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen – omaan osaamiseesi ja asiakastyöhön – kun taas laskutuspalvelu, kuten Odeal, huolehtii laskutuksesta ja byrokratiasta puolestasi.

Odealin kaltaiset laskutuspalvelut mahdollistavat sen, että voit lähettää laskuja ilman omaa yritystä. Asiakkaasi maksavat laskut suoraan laskutuspalvelulle, joka puolestaan siirtää sinulle ansaitsemasi summan vähennettynä palvelumaksulla. Tämä vapauttaa sinut monista yrittäjyyteen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä ja antaa vapauden nauttia yrittäjämäisestä työskentelystä ilman yrittäjän velvoitteita.

Laskutuspalvelun hyödyt kevytyrittäjälle

Kun valitset Odealin kaltaisen laskutuspalvelun kumppaniksesi, saat käyttöösi helpon ja kustannustehokkaan tavan hoitaa laskutusasiat. Sinun ei tarvitse huolehtia arvonlisäveron, ennakonpidätysten tai muiden veroasioiden ilmoittamisesta, sillä laskutuspalvelu hoitaa nämä puolestasi. Lisäksi, koska et ole työsuhteessa laskutuspalveluun, säilytät täyden vapauden ja joustavuuden työskennellä haluamallasi tavalla.

Odealin tarjoama palvelu on erityisen hyödyllinen, jos haluat kokeilla yrittäjyyttä pienellä riskillä tai jos toimit satunnaisesti itsenäisenä ammatinharjoittajana. Palvelun avulla voit aloittaa toiminnan nopeasti ja lopettaa yhtä helposti, mikäli päätät palata palkkatyöhön tai perustaa oman yrityksen. Odealin laskutuspalvelu tuo kevytyrittäjälle mielenrauhaa ja vapautta keskittyä siihen, missä on parhaimmillaan – oman ammattitaidon hyödyntämisessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.