Kevytyrittäjyys laskutus – miten laskuttaminen tapahtuu Odealin avulla?

Mikä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on suosittu tapa aloittaa ja harjoittaa liiketoimintaa ilman yrityksen perustamiseen liittyviä velvoitteita ja kustannuksia. Se antaa yksityishenkilöille mahdollisuuden toimia yrittäjinä ja laskuttaa asiakkaita omien palveluidensa tarjoamisesta ilman, että heidän tarvitsee perustaa omaa yritystä. Kevytyrittäjät voivat tehdä töitä eri aloilla, kuten suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Odeal tarjoaa helpon ja kätevän kevytyrittäjäpalvelun, joka helpottaa kevytyrittäjien arkea. Palvelun avulla kuka tahansa voi aloittaa liiketoiminnan kevyesti ja pienellä vaivalla. Odealin tarjoama laskutuspalvelu mahdollistaa laskujen lähettämisen ja asioiden hoitamisen ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Odeal laskuttaa asiakkailta puolestasi ja siirtää sinulle ansaitsemasi rahat nopeasti ja luotettavasti.

Miten kevytyrittäjyys ja laskuttaminen tapahtuu Odealin avulla?

Kevytyrittäjänä toimiminen Odealin avulla on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain luoda ilmainen käyttäjätili Odealin verkkosivustolla rekisteröitymällä palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit luoda oman profiilisi ja alkaa lähettämään laskuja asiakkaillesi. Sinun ei tarvitse huolehtia laskutukseen liittyvistä käytännön asioista, kuten laskujen numeroinnista tai arvonlisäveron laskemisesta – Odeal hoitaa kaiken puolestasi.

Odealin laskutuspalvelun käyttö on ilmaista, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa mitään palvelun käytöstä tai profiilisi ylläpitämisestä. Saat kaikki ansaitsemasi tulot itsellesi, ja Odeal pidättää vain pienen prosenttiosuuden laskutuksesi hinnasta palvelun tarjoamisesta. Voit käyttää Odealia niin kauan kuin haluat ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin itse haluat ilman sitovia sopimuksia tai pitkiä irtisanomisaikoja.

Kun olet lähettänyt laskun asiakkaallesi Odealin kautta, Odeal hoitaa laskun perinnän ja siirtää ansaitsemasi rahat sinulle mahdollisimman nopeasti. Sinun ei tarvitse huolehtia myöhästyneistä maksuista tai laskujen perimisestä, koska Odeal hoitaa sen puolestasi. Voit keskittyä rauhassa kevytyrittäjänä toimimisen muihin tärkeisiin asioihin, kuten asiakassuhteiden hoitamiseen ja palveluidesi kehittämiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.