Kenelle kevytyrittäjyys sopii ja miten Odeal voi auttaa?

Kevytyrittäjyys – kuka voi hyötyä tästä työskentelymallista?

Kevytyrittäjyys on tarkoitettu sinulle, joka haluat työllistää itsesi yrittäjämäisesti ilman oman yrityksen perustamisen byrokratiaa. Se sopii erityisesti freelancereille, konsulteille ja asiantuntijoille, jotka haluavat keskittyä omaan osaamiseensa ilman yrittäjyyden hallinnollista taakkaa. Kevytyrittäjänä voit toimia monilla eri toimialoilla, kuten luovilla aloilla, IT-sektorilla tai vaikkapa koulutus- ja valmennustehtävissä.

Joustavuus on kevytyrittäjyyden suurimpia etuja. Voit valita projekteja oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Tämä työskentelytapa sopii myös niille, jotka haluavat kokeilla yrittäjyyttä pienemmällä riskillä tai yhdistää palkkatyön ja oman yritystoiminnan.

Odeal – miten se tekee kevytyrittäjyydestä helpompaa?

Odeal on laskutuspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti kevytyrittäjien tarpeisiin. Palvelun avulla voit lähettää laskuja ilman omaa yritystä, mikä tekee toimeksiantojen vastaanottamisesta ja rahaliikenteen hallinnasta vaivatonta. Odeal huolehtii puolestasi laskutuksesta, palkanmaksusta sekä tarvittavista ilmoituksista ja kirjanpidollisista toimenpiteistä, jotta sinä voit keskittyä täysillä siihen, missä olet parhaimmillasi – työsi tekemiseen.

Kun valitset Odealin, sinun ei tarvitse huolehtia yrittäjän velvollisuuksista, kuten alv-ilmoituksista tai muista byrokraattisista seikoista. Lisäksi Odealin käyttö on riskitöntä, sillä palveluun rekisteröityminen ja profiilin ylläpitäminen ovat maksuttomia. Voit aloittaa ja lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.