Aloita kevytyrittäjänä helposti ja ilmaiseksi Odealin avulla

Odealin kevytyrittäjäpalvelu helpottaa liiketoiminnan aloittamista

Odeal on laskutuspalvelu, joka tarjoaa aloitteleville kevytyrittäjille helpon ja ilmaisen tavan aloittaa oman liiketoiminnan. Odealin avulla voit päästä nopeasti alkuun ilman suurta vaivaa ja sitoutumista. Palveluun rekisteröityminen tai profiilin ylläpitäminen ei maksa mitään, joten voit aloittaa kevytyrittäjänä toimimisen selkein mielin.

Monille kevytyrittäjiksi ryhtyminen voi tuntua haastavalta ja monimutkaiselta prosessilta, mutta Odeal tekee siitä helppoa ja ymmärrettävää. Sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystäsi tai huolehtia monista hallinnollisista velvoitteista, jotka liittyvät liiketoiminnan pyörittämiseen. Sen sijaan voit keskittyä itse työhön ja antaa Odealin hoitaa laskutuksen puolestasi.

Kevytyrittäjänä toimimisen vapaus Odealin avulla

Odealin avulla voit nauttia täydestä vapauden tunnusta kevytyrittäjänä. Voit aloittaa ja lopettaa työskentelyn kevytyrittäjänä milloin itse haluat, ilman sitoutumista pidempään aikaväliin tai ylimääräisiä kustannuksia. Voit valita juuri sinulle sopivat projektit ja asiakkaat, ja työskennellä juuri siten kuin itse haluat.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskutukseen liittyvistä asioista, kuten arvonlisäveron maksamisesta tai kirjanpidon ylläpitämisestä. Odeal huolehtii kaikista näistä velvoitteista puolestasi, jotta voit keskittyä omaan työhösi. Odealin avulla voit keskittyä omiin vahvuuksiisi ja työskennellä ilman ylimääräistä stressiä ja huolta liiketoiminnan pyörittämisestä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.