Kevytyrittäjä voi nyt ostaa Elon YEL-vakuutuksen Odeal-laskutuspalvelusta

Odeal ja Elo yhteistyöhön

Tavoitteena kevytyrittäjien YEL-vakuuttamisen helppous 

Kevytyrittäjä toimii kuin yrittäjä, mutta hänellä ei tarvitse olla omaa yritystä tai y-tunnusta. Kevytyrittäjän on huolehdittava omasta eläke- ja sosiaaliturvastaan, kuten muidenkin yrittäjien. Yhä useampi yrittäjä haluaa hoitaa YEL-vakuutuksensa kuntoon ketterästi verkossa.  

”Haluamme olla työeläkeyhtiö, jonka asiantuntijuuteen yrittäjät voivat luottaa. Moni yrittäjä toimii kevytyrittäjänä, ja meille on tärkeää helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla YEL-vakuutuksemme suoraan laskutuspalvelussa”, kertoo Elon myyntijohtaja Eero Sallasmaa. 

”Pyrimme jatkuvasti kehittämään Odealin palveluita helpottamaan kevytyrittäjien arkea, ja nyt solmittu yhteistyö Elon kanssa YEL-vakuutusten ostamisen osalta on yksi näistä askeleista, joilla viemme Odealia eteenpäin kohti rikkaampaa
palvelukokonaisuutta”, toteaa Odealin hallituksen puheenjohtaja Mikko Aaltonen. 

Milloin kevytyrittäjä tarvitsee YEL-vakuutuksen? 

Yrittäjän tarvitsemat vakuutukset vaihtelevat toimialan mukaan. Kaikkia yrittäjiä yhdistää kuitenkin YEL-vakuutus, joka on yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Kun YEL-vakuutuksen työtulo on määritelty oikein, se tuo turvaa yrittäjän sairastuessa, jäädessä työttömäksi ja siirtyessä eläkkeelle. 

Työeläkeyhtiö Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Elo vastaa yli 393 000 työntekijän ja yli 83 000 yrittäjän tulevista eläkkeistä ja huolehtii yli 243 000 eläkkeensaajasta ja noin 26 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

 Odeal Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen kevytyrittäjien laskutuspalvelu.Asiakkainamme on tuhansia eri toimialojen kevytyrittäjiä. www.odeal.fi 

odealelo

Oletko jo kevytyrittäjä meillä?

Liity jo tänään

Palveluumme liittyminen on helppoa. Rekisteröidy, täytä tietosi ja lähetä voimassa oleva verokorttisi

Voit aloittaa laskutuksen heti, me hoidamme loput!

 

Kenelle palvelumme sopii?

Palveluitamme käyttävät ihmiset lähes kaikilta toimialoilta, ja laskutettavan työn luonne vaihtelee aina vakituisista toimeksiantosuhteista yksittäisiin keikkatöihin.

Myös yritykset jotka etsivät kaltaisiasi ahkeria freelancereita käyttävät palveluitamme.

Miksi juuri me?

Olemme ammattitaitoinen, hyvämaineinen laskutuspalveluyritys, joka tekee varmasti myös vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jokainen laskuttaja on meille yksilö, jota haluamme auttaa henkilökohtaisesti aina parhaamme mukaan.