Odeal Oy

Odealin hallintohenkilökunta palvelee asiakkaitaan laadukkaasti ja asiantuntevasti. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Odeal Oy on suomalainen vuonna 2009 perustettu laskutuspalveluiden ja henkilöstöpalveluiden erikoisosaaja. Yritys toimii perheyrityksenä tarjoten laadukkaita henkilöstöpalveluita ympäri Suomea ja ulkomailla.

Kauttamme työllistetään päivittäin satoja osaajia toimisto-, taloushallinto-, myynti-, markkinointi-, teollisuus-, rakennus- ja it-alan määräaikaisissa ja vakituisissa työtehtävissä.

Osallistumme kehitykseen

Odeal on toimialansa kehityksen kärkiyrityksiä, joka seuraa aktiivisesti alan kehittymistä ja on mukana vaikuttamassa alaan ja sen tulevaisuuteen. Kuulumme jäsenenä Helsingin Kauppakamariin ja Suomen Yrittäjiin. Noudatamme työntekijöiden osalta suomalaista työlainsäädäntöä ja viranomaismääräysten lisäksi kulloinkin sovellettavaa työehtosopimusta.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Jatkuvuutta

Parannamme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta varmistamme asemamme alan yhtenä tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaimpana yrityksenä sekä edelläkävijänä.

Odealin arvot

Odealin arvot perustuvat hyvään käyttäytymiseen yrityksenä. Pyrimme aina täyttämään asiakkaillemme, työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja yhteiskunnalle antamamme lupaukset ja odotukset vastuullisella tavalla.

Kestävyys

Muodostamme pitkäaikaisia ja luottamuksellisia yhteistyösuhteita tuottamalla korkealaatuista palvelua.

Vilpittömyys

Sitoudumme noudattamaan kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat Odealin toimintaa.

Kannattavuus

Kehitämme toimintaamme koko ajan tavoitteena, että olemme tehokkaampia ja kannattavampia kaikkien sidosryhmien näkökulmasta.

Henkilöstöstä huolehtiminen

Turvallinen työympäristö ja henkilöstön ammatillisen kehityksen tukeminen.

Yhteiskuntasuhteet

Kannustamme kansallista kehittämistä osallistumalla ohjelmiin, jotka edistävät yhteiskuntaa palvelevaa liiketoimintaa.

Kysyttävää yrityksestä

Vastaamme mielellämme avoimesti kaikkiin kysymyksiin yritystämme ja palvelua koskeviin kysymyksiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 050 577 1478 tai lähetä meille sähköpostia osoitteella info@odeal.fi