Verokortti

Verokortin toimittaminen ja ohjeet

Minkä verokortin toimitan? Onko tulo sivutuloa?

Meille ei ole merkitystä verokortin tyypillä. Pidätämme veron meille toimittamasi verokortin mukaan – se voi olla päätoimen tai sivutulon verokortti. Verottaja laskee kaikki vuoden aikana tienatut tulot yhteen ja verottaa kaikkia tuloja samalla veroprosentilla riippumatta siitä, onko ne ansaittu pää- tai sivutoimesta. Ainoastaan työkorvauksen verokortti ei käy, koska Odeal maksaa palkkaa, eikä työkorvausta. Verokortissa pitää siis lukea, että se on palkkaa varten.

Lähetä verokorttisi ennen palkanmaksua

Tarvitsemme verokorttisi viimeistään palkanmaksun yhteydessä. Voit lähettää meille minkä tahansa verokortin ja myös freelancer-verokortti käy meille. Jos tarvitset uuden verokortin, saat sen kätevästi suoraan Verottajan sivuilta.

Verokortin voit lähettää meille nettipalvelun kautta, postilla tai sähköpostilla [email protected]

Verokorttia lähettäessä tarkista, että meille tulee vain verokortti eikä saamaasi selvitysosaa. Verokortin ja muutakin postia voi lähettää meille maksutta ilman postimerkkiä alla olevaan osoitteeseen.

ODEAL OY
TUNNUS 5019685
00003 VASTAUSLÄHETYS

Lataa kuori tästä

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.