Vakuutukset

Vastuuvakuutus

Meillä on kattava vastuuvakuutus, joka korvaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot 1.000.000 euroon asti per vahinkotapahtuma. Vastuuvakuutuksemme on poikkeuksellinen ja kattaa kaikki mahdolliset toimialat – myös sellaiset, jotka eivät näy toimialalistassa. Vastuuvakuutus ei korvaa tahallisesti aiheutettuja, eikä epäammattimaisesta toiminnasta johtuvia vahinkoja.

Vastuuvakuutuksen omavastuu on aina maksettava tapauksessa, jossa vahinko korvataan vakuutuksesta.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus kattaa kaikki työssä tai työmatkalla sattuneet tapaturmat. Tapaturman kustannukset katetaan vakuutuksesta, eikä mahdollinen työtapaturma aiheuta palvelun käyttäjälle minkäänlaisia kustannuksia.

Odealin tapaturmavakuutus ei ole lakisääteinen YEL-vakuutuksen piiriin kuuluville laskuttajille, mutta Odeal on neuvotellut vakuutuksen, joka on mahdollisimman lähellä lakisääteistä tapaturmavakuutusta.

Vahingon sattuessa ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutuksella katetaan mahdolliset riitatilanteet asiakkaiden kanssa. Lähtökohta on, että oikeusturvavakuutusta ei käytetä, vaan riidat pyritään sopimaan neuvottelemalla. Mahdolliset riitatilanteet on hyvä tuoda esiin asiakaspalveluumme melko aikaisessa vaiheessa, jotta niistä vältytään.

Kysyttävää vakuutuksista

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin koskien vakuutuksia ja niihin liittyviin tapauksiin.

Jatka tukisivustolle