Uudenmaan Koulutuskeskus Oy on vuonna 2014 perustettu aikuiskoulutuksen kortti- ja pätevyyskoulutuksiin sekä yritysvalmennuksiin erikoistunut suomalainen koulutusyksikkö. Työllistämme kouluttajia ja hallintohenkilöstöä yli 40 ja tarjoamme koulutusta yli 20 eri aiheesta. Koulutamme vuosittain yli 10.000 oppilasta ja tahti kasvaa positiivisen työympäristön myötä.

Etsimme nyt reipasta ja myyntihenkistä VALMENNUSMYYJÄÄ

Mielenkiintoinen tehtäväkenttäsi sisältää uusasiakashankintaa ja runsaasti yhteydenpitoa jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Työpäiväsi vietät viihtyisässä toimistossa, käytännössä sähköpostin ja puhelimen ääressä, joilla pidät langat tiukasti käsissäsi omaan asiakaskantaasi. Hankit asiakkaita avoimiin ja yrityskohtaisiin valmennuspäiviin. Valmennuspäivien sisällöt kattavat mm. myynnin, tietotekniikan, lakipuolen ja markkinoinnin osa-alueita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli saat motivaatiota onnistumisista ja janoat menestystä työelämässä. Voit olla jo kannuksensa hankkinut alan kokenut ammattilainen tai positiivinen rohkea nuori, kunhan asenteesi on kohdallaan!

Tarjoamme sinulle alkuun kattavan perehdytyksen, jonka jälkeet olet valmis kasvamaan valmennusmyynnin ammattilaiseksi. Lisäksi saat säännöllistä koulutusta, motivoivan palkkauksen, rennon työilmapiirin ja näköalapaikan kasvavassa yritysryhmässämme.

Nyt jos koskaan! Tule mukaan menestystiimiin rakentamaan omaa uraasi koulutusliiketoiminnan parissa. Oletko motivoitunut ja valmis tekemään tulosta? Todista asenteesi ja lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteeseen: info@koulutuskeskus.com

Uusi työpaikka?

Lähetä hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta.

Jätä hakemuksesi