Työn markkinointi

Miten saada keikkaa?

Miten minun pitäisi markkinoida itseäni?

Kevytyrittäjänä myyt ja markkinoit omaa osaamistasi. Asiakkaiden hankinta ei ole helppoa, mutta nykyään on lukuisia eri tapoja tuoda oma osaaminen näkyväksi ja hankkia asiakkaita. Tässä muutama tapa päästä alkuun:

1. Tuttavat ja kontaktit

Monen yrittäjän taival on alkanut siitä, että hän on tarjonnut palveluitaan lähipiirille, ystäville ja tuttavilleen. Se on hyvä tapa päästä alkuun ja saada sana leviämään. Myös suhteet ja kontaktit kannattaa käydä läpi, mikäli omasta tai tuttavien lähipiiristä löytyisi potentiaalisia asiakkaita.

2. Sosiaalinen media

Some on erinomainen markkinointikanava, koska siellä pystyy tavoittamaan suuren yleisön joko ilmaiseksi tai erittäin edullisesti. Yleisimpiä somealustoja ovat Facebook, Instagram, Twitter, Youtube ja Linkedin. Hyvällä somesisällöllä saat ihmisten huomion ja voit ohjata heidät palveluidesi pariin. Halutessasi voit myös ostaa näkyvyyttä ja buustata päivityksiäsi melko edullisesti.

3. Nettisivut

Ihmiset etsivät palveluita hakukoneista, joten nettisivut tai blogi ovat käytännössä pakolliset, mikäli haluaa löytyä google-hauissa. Nettisivujen tekeminen tai teettäminen on nykyään erittäin helppoa ja halpaa. Kevytyrittäjänä voit tulla toimeen ilman nettisivuja toiminnastasi riippuen, mutta nettisivuilla voit saada uusia asiakaskontakteja.

4. Google ja hakukoneoptimointi

Tuottamalla toimiaalasi ja palveluihisi liittyvää sisältöä esimerkiksi nettisivuillesi näyt paremmin ihmisten hakutuloksissa. On erittäin tärkeää, että yrityksesi löytyy Googlesta mahdollisimman korkealta kaikilla tärkeillä hakusanoilla ja -lauseilla. Googlella on myös oma mainostyökalu Google-AdWords, joka tarkoittaa Googlen-hakutulossivulla näkyviä mainoksia. AdWords-mainonta on nopea tapa saada sivuillesi kävijöitä Googlesta.

5. Odealilta markkinointiapua

Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta sinä onnistut työssäsi ja pidät itsesi kiireisenä. Tarjoamme kevytyrittäjille oman markkinointikanavan sosiaalisessa mediassa ja sivustollamme. Mikäli haluat lisänäkyvyyttä, niin ota yhteyttä!

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.