Toimeksiantajalle

Odealin kautta voit työllistää helposti haluamiasi henkilöitä pitkä- tai lyhytkestoisiin projekteihin. Maksamme palkan työnsuorittajalle ja hoidamme laskutuspalveluna työnantajan lakisääteiset velvoitteet..

Sovi töistä suoraan tekijän kanssa

Voit itse valita työnsuorittajan, Odeal toimii palkanmaksajana sinun ja työnsuorittajan välissä. Sovit työtehtävät ja palkkion sekä maksuehdot suoraan työnsuorittajan kanssa.

Palkka ja kulut yhdellä laskulla

Maksa kaikki työntekijän palkkakulut yhdellä laskulla. Me hoidamme velvoitteet.

Ei työnantajan velvollisuuksia

Toimeksiantajana sinulle ei tule työnantajan velvollisuuksia. Maksat työn helposti laskulla ja säästyt palkanlaskennalta, eläkevakuuttamiselta ja vuosi-ilmoituksilta.

Riskitön tapa työllistää

Maksa kaikki työntekijän palkkakulut yhdellä laskulla. Sinulle ei tule työnantajavelvoitetta.

Soveltuu moneen tilanteeseen

Palvelua voi käyttää yritykset ja yksityishenkilöt ja se sopii loistavasti yksittäisen työsuorituksen maksamiseen kuin myös vakituiseen pitkäkestoiseen työllistämiseen.

Palkkio

Palkkioksi voit sopia niin tuntihinnan, urakkasumman tai provision. Lisäksi voit sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, matkakorvauksia tai tarvikkeita. Palkkalaskurimme avulla voit arvioida sopivaa laskutussummaa.

Maksat vain tehdystä työstä

Kevytyrittäjät on vakuutettu 1.000.000 euron vastuuvakuutuksella ja maksettu lasku on yrityksille vähennyskelpoinen kulu. Yksityiset toimeksiantajat saavat kotitalousvähennyksen laskusta verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Tapaturmavakuutus

Vuoden 2017 alusta lähtien laskutuspalveluiden kautta työllistyvät henkilöt eivät enää kuulu lakisääteisen tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta Odeal on ottanut kevytyrittäjille vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Jukka Forsberg

Myyntipäällikkö

Rekisteröidy ilmaiseksi ja tutustu

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.