Toimeksiantajalle

Helppo tapa palkata työnsuorittaja

Odealin kautta voit työllistää helposti haluamiasi henkilöitä pitkä- tai lyhytkestoisiin projekteihin. Maksamme palkan työnsuorittajalle ja hoidamme laskutuspalveluna työnantajan lakisääteiset velvoitteet. Maksat työn helposti laskulla ja säästyt palkanlaskennalta, eläkevakuuttamiselta, lomakkeiden täytöltä ja vuosi-ilmoituksilta.
Palvelua voi käyttää yritykset ja yksityishenkilöt ja se sopii loistavasti yksittäisen työsuorituksen maksamiseen kuin myös vakituiseen pitkäkestoiseen työllistämiseen.

Yhteydenottopyyntö

Palkkakulut laskulla

Maksa kaikki työntekijän palkkakulut yhdellä laskulla. Sinulle ei tule työnantajavelvoitetta.

Miten palvelu toimii?

Palvelun käyttäminen on helppoa. Voit itse valita työnsuorittajan, Odeal toimii palkanmaksajana sinun ja työnsuorittajan välissä. Sovit työtehtävät ja palkkion sekä maksuehdot suoraan työnsuorittajan kanssa.

Palkkioksi voit sopia niin tuntihinnan, urakkasumman tai provision. Lisäksi voit sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, matkakorvauksia tai tarvikkeita. Palkkalaskurimme avulla voit estimoida sopivaa laskutussummaa.

Sovi kaikki suoraan työnsuorittajan kanssa.

Maksa palkka + sivukulut yhdellä laskulla.

Ei työnantajan velvollisuuksia.

Riskitön tapa työllistää

Toimeksiantajana sinulle ei tule työnantajan velvollisuuksia. Odeal hoitaa palkan maksamisen ja lakisääteiset velvoitteet. Vuoden 2017 alusta lähtien laskutuspalveluyrityksen kautta työllistyvät henkilöt eivät enää kuulu lakisääteisen tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta Odeal on ottanut kevytyrittäjille vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen.

Kevytyrittäjä kannattaa palkata, koska maksat vain tehdystä työstä, he on vakuutettu 1.000.000 euron vastuuvakuutuksella ja maksettu lasku on yrityksille vähennyskelpoinen kulu. Yksityiset toimeksiantajat saavat kotitalousvähennyksen laskusta verottajan ohjeistuksen mukaisesti.