Toimeksiantajalle

Mikä on Odeal?

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) markkinoi ja myy omaa palvelua ja osaamista, hankkii itse toimeksiannot, suorittaa palvelun asiakkaalleen ja laskuttaa tehdyn työsuoritteen Odealin kautta. Työn suorittamisen ajan työnsuorittaja on työsuhteessa Odealiin ja vakuutettuna työntekijänä Odealin toimesta ja toimeksiantajalle tämä näkyy helppona tapana työllistää.

Miksi palvelua tarvitaan?

Työt maksetaan yhdellä laskulla, joka sisältää kaikki työsuhteen kustannukset. Toimeksiantajalle on useita hyötyjä palvelusta ja niitä ovat mm. työn kaikki kustannukset maksetaan yhdellä laskulla ja näin budjetointi helpottuu, lisäksi vaivattomuus, kun toimeksiantajan ei tarvitse perustaa työsuhdetta ja maksat vain tehdystä työstä.

Miten palvelu toimii?

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) markkinoi ja myy omaa palvelua ja osaamista, hankkii itse toimeksiannot, suorittaa palvelun asiakkaalleen ja laskuttaa tehdyn työsuoritteen Odealin kautta. Työn suorittamisen ajan työnsuorittaja on työsuhteessa Odealiin ja vakuutettuna työntekijänä Odealin toimesta.

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla asiakaspalveluumme 050 577 1478 tai viestillä info@odeal.fi

Vaihtoehto henkilöstövuokraukselle

Laskutuspalvelun rinnalla teemme myös rekrytointia asiakasyrityksillemme tarpeiden mukaan. Etsimme tarvittavat osaajat ja esittelemme ne teille. Palvelumme on tehokkaampi ja ennen kaikkea edullisempi kuin perinteinen henkilöstövuokraus. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Rekrytoi suoraan osaajarekisteristämme

Onko yritykselläsi rekrytointitarpeita? Kysy meiltä osaajia. Osaajarekisterissämme on ammattilaisia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys, oma-aloitteisuus ja itsenäisyys. Kun tarvitset osaajan projektiin, tarjoamme Sinulle laskutuspalvelun käyttäjää. Jos haluat itse rekrytoida henkilön avustuksellamme, onnistuu sekin! Kysy lisää.