Kevytyrittäjäksi


Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on itsensätyöllistämistä ja tapa työllistyä työmarkkinoilla. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Yrityksen perustamista ei tarvita eikä ylimääräistä byrokratiaa tarvitse hoitaa itse. Palvelumme avulla se on mahdollista.

Kevytyrittäjänä sinun tulee etsiä toimeksiannot itsenäisesti. Myyt ja markkinoit omaa osaamisesi ja sovit vapaasti työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me tarjoamme nettipalvelun, jonka avulla hallinnoit omia asiakkaita, laadit niille laskuja ja nostat palkkaa tekemistäsi laskuista.

Vaihtoehtoinen työllistyminen

Kevytyrittäjyys on uusi tapa työllistyä ja on vaihtoehto rekrytointiyritykselle. Yritykset palkkaavat kevytyrittäjiä pitkiin ja projektiluonteisiin työtehtäviin lähes joka toimialalla.

Käytät Odealin y-tunnusta

Omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja kevytyrittäjänä voit käyttää Odealin y-tunnusta toimeksiannoissasi.

Aloita rekisteröitymällä palveluun maksutta.

Aloita rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröityminen on aina maksutonta ja saat omat tunnukset nettipalveluun välittömästi sähköpostitse. Voit lisätä nettipalveluun omat tiedot, verokortin ja luoda asiakaslistauksen.

Sovi työstä asiakkaasi kanssa.

Etsi asiakas ja sovi työstäsi vapaasti. Sinun tehtäväksi jää siis markkinoida ja myydä omaa osaamistasi, jotta löydät sopivia asiakkaita itsellesi. Asiakkaat voivat olla yrityksiä, valtioita, kuntia tai yksityishenkilöitä.

Työsuoritteen valmistuttua tee asiakkaalle lasku nettipalvelussa.

Kun työsuorite on valmis, voit luoda laskun nettipalvelussa. Odeal tarkastaa laskun ja arvonlisäveron oikeellisuuden ennen laskun lähettämistä asiakkaalle.

Kun suoritus saapuu meille, saat nostettua palkan työsuoritteesta. Voit myös käyttää hetipalkkaa.

Kun laskusuoritus tulee maksetuksi, voit nostaa siitä palkan. Pääsääntöisesti palkka maksetaan välittömästi, kun suoritus saapuu Odealin tilille. Voit myös kerätä pienempiä laskutussummia yhdeksi isommaksi palkaksi. Lisäksi voit myös nostaa palkan jo laskutushetkellä hetipalkan avulla.

Aloita jo tänään

Palveluun rekisteröityminen on aina maksutonta. Luo oma tunnus jo tänään!

LIITY MUKAAN

Soita

0800 0 4848
arkisin 9-18

Sms tai Whatsapp

050 577 1478

Jätä viesti

Our customers love the comfort that comes with six-months free support. Our dedicated support forum makes interacting with us hassle-free and efficient.