Valttikortti kätevästi Odealilta

Mikäli olet Odealin käyttäjä ja tarvitset Valttikortin, saat tilattua sen kätevästi asiakaspalvelusta.

Mikä on Valttikortti?

Uudet säädökset vaativat 1.7.2014 alkaen, että jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä työntekijällä tulee olla kuvallinen henkilökortti, jossa on veronumero ja yrityksen y-tunnus. Nykyisellä, voimassaolevalla henkilökortilla voi toimia toistaiseksi, ellei työn tilaaja muuta edellytä. VALTTI-korttia edellyttävät ne tilaajat, jotka toteuttavat lain edellyttämää tiedonantovelvollisuuttaan sähköisen työmaarekisteri-palvelun ja siihen liittyvän, työntekijälle annettavan työmaa-avain -koodin avulla.

Valttikortti

Ne työntekijät, joiden työn tilaaja edellyttää nimenomaan uusien VALTTI-korttien käyttöä, tulee ilmoittaa veronumero.fi:n Ilmoita-palvelussa, ja heille tulee tilata VALTTI-kortit. Jos henkilön aiempi henkilökortti on tilattu veronumero.fi-palvelun kautta, uutta rekisteröitymistä ei tarvita, ja VALTTI-kortit voidaan tilata aiemmin rekisteröidyillä henkilötiedoilla ja valokuvilla. VALTTI-kortti on voimassa joko vuoden tai viisi vuotta.

Samassa paketissa tilataan sininen VALTTI-henkilökortti rintapielessä käytettäväksi henkilökortiksi, sekä oranssi VALTTI-kortti kulunvalvontakäyttöön (sis. viivakoodin ja sirun). Molemmissa korteissa on henkilön nimi, kuva, veronumero, (työnantaja)yritys ja y-tunnus sekä voimassaolopäiväys. Korttiin voi tilatessa ladata myös yrityksen logon.

VALTTI-korttia edellyttävä tilaaja voi käyttää veronumero.fi:n työmaarekisterisovellusta, johon tämä vaatii jokaisen aliurakoitsijan kirjaamaan tietonsa. Tällöin jokainen työntekijä saa tilaajalta työmaa-avain-tunnuksen, jonka avulla mm. aliurakoitsijoiden laskut kohdennetaan oikealle työmaalle.

Tilaa valttikortti
asiakaspalvelusta

Email: info@odeal.fi
Asiakaspalvelu: 0800 0 4848

Whatsapp: 050 577 1478

Palvelemme arkisin klo 9-18. Sivuilla toimii chat-palvelu, joka on avoinna joka arkipäinä. Whatsapp on käytössä myös päiväaikaan.

Jätä viesti

”Ei se tämän helpompaa voi olla”

Odeal kevytyrittäjä Ragnar Estam työskentelee tällä hetkellä rakennusalalla. Kun hänen oma yrityksensä meni nurin, aloi hän laskuttaa Odealin kautta. Valttikortin hankinta hoitui sujuvasti laskuttamisen lomassa.