Haluatko palkan jo laskutuspäivänä?

Tarjoamme myös hetipalkkamahdollisuuden, jolloin saat palkan jo laskutuspäivänä. Nopeimmillaan palkka laskutuksesta on tililläsi jo samana päivänä.

Mikä on Hetipalkka?

Odeal Laskutuspalvelun hetipalkka on nostanut suosiotaan laskutuspalvelun käyttäjien keskuudessa. Hetipalkka mahdollistaa palkan nostamisen laskutuspäivänä, kun lasku(t) jätetään ennen klo 14. Hetipalkka mahdollistaa talouden tasaamisen ja poistaa laskun eräpäivän odottelemisen. Hetipalkka toimii siten, että valitaan laskulomakkeelta palkka nostettavaksi hetipalkkana. Hetipalkasta tulee 5 prosentin lisäkomissio ja se lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummasta.

Hetipalkan ehdot

- Hetipalkkaa voidaan maksaa ainoastaan yrityksille, valtiolle, kunnalle tai muille yhteisöille osoitetuista laskuista.

- Hetipalkkaa ei voida myöntää, kun laskutat uutta yritystä ensimmäistä kertaa. Laskun saajan luottotiedot ja maksutapahistoria tulee olla puhdas.

- Laskun tulee olla lopullinen ja täysin riidaton.

- Ennakkolaskuja ei voida maksaa hetipalkkana.

- Laskuun liittyvien kulujen ja matkojen tulee olla meillä palkanmaksuhetkellä.

- Palkkaan ei voida lisätä kuluja tai matkakorvauksia sen maksamisen jälkeen.

Odeal Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä hetipalkkaa ilman mitään erityistä syytä. Hetipalkkaan vaikuttaa asiakkaan maksukyky ja luottotiedot sekä muut mahdolliset taustatiedot, joita Odeal Oy:llä on käytettävissä.

Kysy lisää Hetipalkasta

Email: info@odeal.fi
Asiakaspalvelu: 0800 0 4848

Whatsapp: 050 577 1478

Palvelemme arkisin klo 9-18. Sivuilla toimii chat-palvelu, joka on avoinna joka arkipäinä. Whatsapp on käytössä myös päiväaikaan.

Jätä viesti