Kaikki yrittäjyyteen liittyvä tietotaito löytyy OmaYritys 2014 tapahtumasta, jossa Odeal on vahvasti mukana.
Tapahtuma on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille, kasvuyrittäjille ja henkilöille, jotka haluavat sparrailla liiketoimintaedellytyksiä. Tapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa Katajanokalla 18.-19.3.2014.
Suosittelemme liiketoimintaa aloittaville ja harkitseville Ollis Leppäsen luentoa tapahtuman ensimmäisenä päivänä klo 12:30-12:50. Odealin puolesta toivotamme kiinnostuneet tervetulleeksi osastollemme D15.
Ollis Leppänen sai 20-vuotiaana ensimmäistä yritystään perustaessaan yritysneuvojalta tylyn lausunnon: hänen liiketoiminnallaan ei ole mitään kannattavan toiminnan edellytyksiä. Nyt 13 vuotta myöhemmin Ollis on osoittanut yritysneuvojan arvion vääräksi jo useamman yrityksen kokemuksella.
Syksyllä 2013 julkaistussa kirjassaan ”Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin” (Tammi) hän kertoo arkisella kielellä omista opeistaan ja eri aloilla menestyneiden kokemuksista yrittäjyyden alkuvaiheessa. Mikä on oikeasti olennaista ja mihin yrittämisen alkuvaiheessa tulee keskittyä?
Ollis puhuu tapahtumassa otsikoilla ”Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin: mikä on oikeasti tärkeää ennen yrittäjyyspäätöksen tekemistä?” sekä ”Seitsemän vinkkiä: mistä löydät ensimmäiset asiakkaasi?”