Miksi valita Odeal?

Henkilökohtaisuus

Panostamme palvelun henkilökohtaisuuteen. Saat meihin yhteyden puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös livenä toimistoissamme, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Liikumme tarvittaessa myös muille paikkakunnille. Varaa aikasi vaikka jo tänään.

Edullinen

Olemme hinnoitelleet palvelumme kaikille sopivaksi. Hinnoittelumallimme perustuu komissioihin, joka vähennetään palkanmaksun yhteydessä. Komissiomme on 2-5 prosenttia riippuen palvelumme kautta laskutetusta määrästä. Aloitustaso on 5 % ja komissio laskee kun laskutusta tulee lisää.

Vakuutukset

Tarjoamme alan parhaimmat vakuutukset. Käyttäjät ovat vakuutettuna vastuuvakuutuksella, oikeusturvavakuutuksella ja tapaturmavakuutuksella. Lisäksi kaikilla käyttäjillä on tapaturmavakuutus myös vapa-ajalle, joka kattaa myös urheilussa sattuneet tapaturmaiset vahingot.

Suomalainen

Odeal Oy on suomalainen toimija ja toimimme valtakunnallisesti. Asiakkaitamme on useita eri kansalaisuuksista. Yhä kansainvälistyvässä Suomessa palvelemme suomen kielen lisäksi myös englannin, ruotsin, saksan, venäjän, espanjan, vietnamin, romanian ja soranin kielillä.

Osaaminen

Pitkäaikaiset asiakkaamme jo tuntevatkin vahvan toimialaosaamisemme. Pyrimme jakamaan tietoa henkilökohtaisissa tapaamisissa kaikille sitä haluaville. Meillä on aikaa neuvoa ja etenkin jakaa sitä tietoa ja osaamista, mitä hallintohenkilökunnallamme on.

Luotettava

Olemme vakavarainen ja luotettava kumppani liiketoimintasi hallinnon hoitamiseen. Olemme mukana Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani-ohjelmassa. Yrityksen luottotiedot ja tausta on saatavilla suoraan netistä osoitteesta www.tilaajavastuu.fi

Työsuhde-edut

Mitä kaikkea työsuhde-etuja sinulle tuleekaan mieleen, kysy niistä meiltä. Mikäli laskutuksesi on säännöllistä ja vakaata, on Sinulla mahdollisuus saada työsuhde-etuja kuten missä tahansa normaalissa työsuhteessa. Tarjoamme kaikille halukkaille mm. lounas- ja virikekortit.

Ilmainen neuvonta

Neuvonta ja asiakaspalvelumme on aina maksutonta. Neuvonta kattaa myös konsultoinnin silloin, kun harkitset vaihtoehtoisia tapoja yrittämiseen. Teemme mielellämme laskelmat siitä, kumpi on kannattavampi toimintamuoto juuri Sinun tapauksessasi – oma yritys vai Odeal.

Nopeus

Tehokkaat tietojärjestelmät ja henkilöstön motivoituneisuus näkyy käyttäjillemme äärimmäisessä nopeudessa. Laskutus lähtee samana päivänä, palkat tulee sovittuna aikana tilille, hetipalkka näkyy heti, kysymyksiin saat nopeasti vastaukset. Mitä enää odotat? Testaa palvelua – saatat yllättyä.