Kevytyrittäjäksi

Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen ja tehdä sitä, minkä osaat parhaiten. Omaa yritystä tai y-tunnusta ei tarvita. Me hoidamme byrokratian puolestasi.

Kokeile liikeideaa

Kevytyrittäjänä voit toimia kuin yrittäjä, mutta perustamatta omaa yritystä. Voit tehdä yksityishenkilönä töitä ja laskuttaa ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

Keskity olennaiseen

Odeal hoitaa kirjanpidon, paperityöt ja byrokratian ja sinä voit keskittyä työn tekemiseen. Asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa yrittämiseen liittyvässä asiassa.

Kätevä nettipalvelu

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi. Palveluun rekisteröityminen on aina maksutonta.

Moneen eri tilanteeseen

Odealia käyttävät niin päätoimiset, kuin sivutoimiset laskuttajat, freelancerit, sekä luottotietonsa menettäneet. Odeal soveltuu moneen.

Kokeile liikeideaasi

Kevytyrittäjänä myyt ja markkinoit omaa osaamisesi ja sovit vapaasti työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me tarjoamme nettipalvelun, jonka avulla hallinnoit omia asiakkaita, laadit niille laskuja ja nostat palkkaa tekemistäsi laskuista.

Kevytyrittäjyys on uusi tapa työllistyä ja on vaihtoehto rekrytointiyritykselle. Yritykset palkkaavat kevytyrittäjiä pitkiin ja projektiluonteisiin työtehtäviin lähes joka toimialalla. Omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja kevytyrittäjänä voit käyttää Odealin y-tunnusta toimeksiannoissasi.

1.

Rekisteröidy

Luo omat tunnukset nettipalveluun välittömästi sähköpostitse. Voit lisätä nettipalveluun omat tiedot, verokortin ja luoda asiakaslistauksen.

2.

Löydä asiakas

Etsi asiakas ja sovi työstäsi vapaasti. Sinun tehtäväksi jää siis markkinoida ja myydä omaa osaamistasi, jotta löydät sopivia asiakkaita itsellesi.

3.

Laskuta työ

Työsuoritteen valmistuttua tee asiakkaalle lasku nettipalvelussa. Kun työsuorite on valmis, voit luoda laskun nettipalvelussa. Odeal tarkastaa laskun ja arvonlisäveron oikeellisuuden ennen laskun lähettämistä asiakkaalle.

4.

Nosta palkka

Kun suoritus saapuu meille, saat nostettua palkan työsuoritteesta. Voit myös kerätä pienempiä laskutussummia yhdeksi isommaksi palkaksi. Lisäksi voit myös nostaa palkan jo laskutushetkellä hetipalkan avulla.

Juontaja ja tanssiopettaja Yasu käyttää Odealia

Odeal on turvallinen alussa. Se ei kuitenkaan sido mihinkään. Pystyn nukkumaan yöni hyvillä mielin, kun minun ei tarvitse stressata! Voit alkaa kehittää toimintaasi ja lähteä sitten yrittäjäksi.

Kenelle kevytyrittäjyys sopii?

Kevytyrittäjyys on itsensätyöllistämistä ja tapa työllistyä työmarkkinoilla. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Yrityksen perustamista ei tarvita eikä ylimääräistä byrokratiaa tarvitse hoitaa itse. Palvelumme avulla se on mahdollista.

 • Laskutan oman palkkani Odealin kautta. Myös kaikki neljä vakituista työntekijääni käyttävät Odealia. Palvelun kautta hoituu palkanlaskenta ja kaikki siihen liittyvä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja aina saa apua!
  Jani Vuorma
  Rakennusalan kevytyrittäjä
 • Tämä sopii erittäin hyvin heille, jotka haluavat kokeilla liikeideaansa tai välttyä paperisodalta. Olen ollut todella tyytyväinen ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Ei sitä hyvää kannata lähteä vaihtamaan.
  Jonne Väisänen
  3D-tulostaja, kevytyrittäjä
 • Odeal on turvallinen alussa. Se ei kuitenkaan sido mihinkään. Pystyn nukkumaan yöni hyvillä mielin, kun minun ei tarvitse stressata! Voit alkaa kehittää toimintaasi ja lähteä sitten yrittäjäksi.
  Yasu Jukkola
  Juontaja, tanssiopettaja. Kevytyrittäjä
 • Voin suositella Odeal -kevytyrittäjyyttä ihan jokaiselle, joka miettii, että pitäisikö vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen. Tämä on riskittömin ja kätevin tapa tehdä siirtymä ja kokeilla hieman omia kannuksia.
  Ragnar Estam
  Rakennusalan kevytyrittäjä