Kevytyrittäjäksi

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on itsensätyöllistämistä ja tapa työllistyä työmarkkinoilla. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Yrityksen perustamista ei tarvita eikä ylimääräistä byrokratiaa tarvitse hoitaa itse. Palvelumme avulla se on mahdollista.

Kevytyrittäjänä sinun tulee etsiä toimeksiannot itsenäisesti. Myyt ja markkinoit omaa osaamisesi ja sovit vapaasti työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me tarjoamme nettipalvelun, jonka avulla hallinnoit omia asiakkaita, laadit niille laskuja ja nostat palkkaa tekemistäsi laskuista.

Kevytyrittäjyys on uusi tapa työllistyä ja on vaihtoehto rekrytointiyritykselle. Yritykset palkkaavat kevytyrittäjiä pitkiin ja projektiluonteisiin työtehtäviin lähes joka toimialalla.

Omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja kevytyrittäjänä voit käyttää Odealin y-tunnusta toimeksiannoissasi.

Rekisteröidy maksutta

Miten palvelu toimii?

Aloita rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröityminen on aina maksutonta ja saat omat tunnukset nettipalveluun välittömästi sähköpostitse. Voit lisätä nettipalveluun omat tiedot, verokortin ja luoda asiakaslistauksen.

Etsi asiakas ja sovi työstäsi vapaasti. Sinun tehtäväksi jää siis markkinoida ja myydä omaa osaamistasi, jotta löydät sopivia asiakkaita itsellesi. Asiakkaat voivat olla yrityksiä, valtioita, kuntia tai yksityishenkilöitä.

Kun työsuorite on valmis, voit luoda laskun nettipalvelussa. Odeal tarkastaa laskun ja arvonlisäveron oikeellisuuden ennen laskun lähettämistä asiakkaalle.

Kun laskusuoritus tulee maksetuksi, voit nostaa siitä palkan. Pääsääntöisesti palkka maksetaan välittömästi, kun suoritus saapuu Odealin tilille. Voit myös kerätä pienempiä laskutussummia yhdeksi isommaksi palkaksi. Lisäksi voit myös nostaa palkan jo laskutushetkellä hetipalkan avulla.

  1. Aloita rekisteröitymällä palveluun maksutta.

  2. Sovi työstä asiakkaasi kanssa.

  3. Työsuoritteen valmistuttua tee asiakkaalle lasku nettipalvelussa.

  4. Kun suoritus saapuu meille, saat nostettua palkan työsuoritteesta. Voit myös käyttää hetipalkkaa.