Kevytyrittäjäksi

Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen ja tehdä sitä, minkä osaat parhaiten. Omaa yritystä tai y-tunnusta ei tarvita. Me hoidamme byrokratian puolestasi.

Kokeile liikeideaasi

Kevytyrittäjänä voit toimia kuin yrittäjä, mutta perustamatta omaa yritystä. Voit tehdä yksityishenkilönä töitä ja laskuttaa ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

Keskity olennaiseen

Odeal hoitaa kirjanpidon, paperityöt ja byrokratian ja sinä voit keskittyä työn tekemiseen. Asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa yrittämiseen liittyvässä asiassa.

Kätevä nettipalvelu

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi. Palveluun rekisteröityminen on aina maksutonta.

Moneen eri tilanteeseen

Odealia käyttävät niin päätoimiset, kuin sivutoimiset laskuttajat, freelancerit, sekä luottotietonsa menettäneet. Odeal soveltuu moneen.

Kokeile liikeideaasi

Kevytyrittäjänä myyt ja markkinoit omaa osaamisesi ja sovit vapaasti työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me tarjoamme nettipalvelun, jonka avulla hallinnoit omia asiakkaita, laadit niille laskuja ja nostat palkkaa tekemistäsi laskuista.

Kevytyrittäjyys on uusi tapa työllistyä ja on vaihtoehto rekrytointiyritykselle. Yritykset palkkaavat kevytyrittäjiä pitkiin ja projektiluonteisiin työtehtäviin lähes joka toimialalla. Omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja kevytyrittäjänä voit käyttää Odealin y-tunnusta toimeksiannoissasi.

Kenelle kevytyrittäjyys sopii?

Kevytyrittäjyys on itsensätyöllistämistä ja tapa työllistyä työmarkkinoilla. Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Yrityksen perustamista ei tarvita eikä ylimääräistä byrokratiaa tarvitse hoitaa itse. Palvelumme avulla se on mahdollista.

Odeal palkkalaskuri

Palkkalaskuri

Laske palkkalaskurillamme paljonko keikasta jää sinulle käteen.

Asiakaspalvelu odeal

Olemme apunasi

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Käyttäjämme suosittelevat

Olemme palvelleet tuhansia asiakkaitamme jo vuodesta 2009.

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.