Kevytyrittäjäksi

 

Keskity olennaiseen - Me hoidamme paperityöt ja byrokratian

 

Laskuta ilman omaa y-tunnusta

Et tarvitse omaa yritystä, kaikki hoituu helppokäyttöisellä laskutuspalvelullamme. Ei juoksevia kuluja tai aloitusmaksua.

Yli 20 000 aktiivista käyttäjää

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli kymmenen vuoden ajan ja kymmenet tuhannet asiakkaammee luottavat meihin.

Suomalainen ja luotettava

Odeal oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen luotettava ja turvallinen palvelu, joka toimii Helsingin Etelärannassa.

Näin helppoa se on!

1. Rekisteröidy Odealin laskutuspalveluun maksutta.

Luo omat tunnukset nettipalveluun välittömästi sähköpostitse. Voit lisätä nettipalveluun omat tiedot, verokortin ja luoda asiakaslistauksen.

2. Sovi toimeksiannosta asiakkaasi kanssa.

Etsi asiakas ja sovi työstäsi vapaasti. Sinun tehtäväksi jää siis markkinoida ja myydä omaa osaamistasi, jotta löydät sopivia asiakkaita itsellesi.

3. Tee työ ja luo lasku nettipalvelussa

Työsuoritteen valmistuttua tee asiakkaalle lasku nettipalvelussa. Kun työsuorite on valmis, voit luoda laskun nettipalvelussa.

4. Nosta palkka työsuoritteesta, kun asiakas on maksanut laskun.

Kun suoritus saapuu meille, saat nostettua palkan. Voit myös kerätä laskutussummia yhdeksi isommaksi palkaksi. Katso myös hetipalkka.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjänä myyt ja markkinoit omaa osaamisesi ja sovit vapaasti työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me tarjoamme nettipalvelun, jonka avulla hallinnoit omia asiakkaita, laadit niille laskuja ja nostat palkkaa tekemistäsi laskuista. Kevytyrittäjyys on uusi tapa työllistyä ja on vaihtoehto rekrytointiyritykselle. Yritykset palkkaavat kevytyrittäjiä pitkiin ja projektiluonteisiin työtehtäviin lähes joka toimialalla. Omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja kevytyrittäjänä voit käyttää Odealin y-tunnusta toimeksiannoissasi.

• Et tarvitse omaa y-tunnusta tai yritystä

• Ei perustamismaksua tai kuukausimaksuja

• Ei paperitöitä tai byrokratiaa

 Hoidat kaiken helposti nettipalvelussa

REkisteröidy nyt

Odeal vai oma yritys?

Odeal kevytyrittäjänä omaa yritystä ei tarvitse perustaa ja säästyt yrityksen perustamiseen liittyviltä toimenpiteiltä. Me hoidamme byrokratian ja paperityöt.

Kenelle kevytyrittäjyys sopii?

Odealin kevytyrittäjäpalvelu sopii useimmille toimialoille aina rakentamisesta konsultointiin ja kotisiivouksiin. Voit laskuttaa kauttamme sekä pää- että sivutoimisesti, keikka- ja kausityöt sekä projektit vaikka opiskelujen ohessa.

Et halua perustaa omaa yritystä

Oman yrityksen perustaminen ja sen kirjanpidon hoitaminen sekä yrittäjän velvollisuudet saattavat tuntua hankalilta. Odealin kautta omaa yritystä ei perusteta eikä aikasi tule kulumaan yrittäjän velvollisuuksien hoitamiseen tai byrokratiaan. Voit keskittyä omaan osaamiseen ja sen markkinointiin. Me huolehdimme byrokratiasta ja paperitöistä.

Et pääse ennakkoperintärekisteriin

Jos sinulla on aikaisempaa verovelkaa, et välttämättä pysty perustamaan yritystä tai et todennäköisesti pääse enää ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin kuuluminen on välttämätöntä, jotta voit laskuttaa tekemästäsi työstä. Odealin kautta voit toimia kevytyrittäjänä ja sinun ei tarvitse kuulua ennakkoperintärekisteriin, koska Odeal kuuluu siihen jo.

Olet työtön, mutta haluaisit tehdä töitä

Useimmissa yrityksissä löytyy tekemätöntä työtä, mutta yritykset eivät välttämättä halua palkata omille palkkalistoille suoraan. Tällöin kevytyrittäjänä voit tarjota omaa osaamista ja laskutat siitä ilman työsuhdetta asiakasyritykseen.

Kevytyrittäjyys kokemuksia

Tämä sopii erittäin hyvin heille, jotka haluavat kokeilla liikeideaansa tai välttyä paperisodalta. Olen ollut todella tyytyväinen ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Ei sitä hyvää kannata lähteä vaihtamaan.

Odeal kokemuksia Väisänen
Jonne Väisänen
3D-tulostaja, kevytyrittäjä

Odeal on turvallinen alussa. Se ei kuitenkaan sido mihinkään. Pystyn nukkumaan yöni hyvillä mielin, kun minun ei tarvitse stressata! Voit alkaa kehittää toimintaasi ja lähteä sitten yrittäjäksi. 

Yasu Jukkola
Juontaja, tanssiopettaja. Kevytyrittäjä

Laskutan oman palkkani Odealin kautta. Myös kaikki neljä vakituista työntekijääni käyttävät Odealia. Palvelun kautta hoituu pakanlaskenta ja kaikki siihen liittyvä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja aina saa apua!

Odeal Kokemuksia Vuorma
Jani Vuorma
Rakennusalan kevytyrittäjä

Voin suositella kevytyrittäjyyttä ihan jokaiselle, joka miettii, että pitäisikö vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen. Tämä on riskittömin tapa tehdä siirtymä ja kokeilla hieman omia kannuksia.

Odeal kokemuksia Estam
Ragnar Estam
Rakennusalan kevytyrittäjä

Rekisteröidy maksutta jo tänään.

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.

[contact-form-7 404 "Not Found"]