Kenelle kevytyrittäjyys sopii

Kenelle Odeal sopii?

Odealin kevytyrittäjäpalvelu sopii useimmille toimialoille aina rakentamisesta konsultointiin ja kotisiivouksiin. Voit laskuttaa kauttamme sekä pää- että sivutoimisesti ja myös keikka- ja kausityöt sekä projektit vaikka opiskelujen ohessa.

Kynnys yrittäjäksi on korkea

Oman yrityksen perustaminen ja sen kirjanpidon hoitaminen sekä yrittäjän velvollisuudet saattavat tuntua hankalilta. Odealin kautta omaa yritystä ei perusteta eikä aikasi tule kulumaan yrittäjän velvollisuuksien hoitamiseen tai byrokratiaan. Voit keskittyä omaan osaamiseen ja sen markkinointiin. Me huolehdimme byrokratiasta ja paperitöistä.

Et pääse ennakkoperintärekisteriin

Jos sinulla on aikaisempaa verovelkaa, et välttämättä pysty perustamaan yritystä tai et todennäköisesti pääse enää ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin kuuluminen on välttämätöntä, jotta voit laskuttaa tekemästäsi työstä. Odealin kautta voit toimia kevytyrittäjänä ja sinun ei tarvitse kuulua ennakkoperintärekisteriin, koska Odeal kuuluu siihen jo.

Olet työtön, mutta haluaisit tehdä töitä

Useimmissa yrityksissä löytyy tekemätöntä työtä, mutta yritykset eivät välttämättä halua palkata omille palkkalistoille suoraan. Tällöin kevytyrittäjänä voit tarjota omaa osaamista ja laskutat siitä ilman työsuhdetta asiakasyritykseen.