Etkö ole vielä saanut kesätyöpaikkaa tai oletko vielä kahden vaiheilla menetkö ollenkaan töihin kesäksi. Saatat miettiä, että olisihan se tietenkin ihan kiva saada lisätienistejä…

Monet avoimet kesätyöpaikat menevät tammi-maaliskuun aikana. Yksi vaihtoehto on tehdä kesätöitä kevytyrittäjänä ja luoda oma kesätyöpaikka. Yrittäjähenkisille, oma-aloitteisille ja osaaville ihmisille kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto kesäksi. Tässä muutama esimerkki:

Myy osaamistasi

Jos hallitset jonkin kielen, aloita tulkkauspalvelut. Oletko lupaava dronepilotti? Myy ilmakuvauspalveluita. Opiskeletko hierojaksi? Aloita työnteko jo opiskeluiden ohessa. Odealin avulla sinun ei tarvitse perustaa yritystä, että voit aloittaa myymään osaamistasi. Voit aloitaa laskuttamisen heti!

Muuta harrastus työksi

Olipa harrastuksesi kitaransoitto, käsityöt, tanssiminen, koodaaminen tai vaikka koirien trimmaus, voit helposti muuttaa harrastuksesi työksi kevytyrittäjänä. Voit myydä palvelujasi, alkaa opettaa tai tarjota asiantuntijapalveluitasi.

Hustle! 

Monet upeat yrittäjätarinat ovat startanneet siitä, että on vain alettu tekemään! Olipa se sitten marjojen poimimista, autonpesua tai somekonsultointia. Kevytyrittäjyys on nopea, helppo ja kokolailla riskitön tapa aloittaa yrittäminen ja kokeilla liikeideaa.

Lue tästä blogista lisää mitä työtä kevytyrittäjänä voi tehdä.

Aloita siis jo tänään! Toimi näin:

1. Aloita rekisteröitymällä palveluun maksutta.
2. Markkinoi ja hanki asiakkaita.
3. Sovi työstä asiakkaasi kanssa.
4. Työsuoritteen valmistuttua tee asiakkaalle lasku nettipalvelussa.
5. Kun suoritus saapuu meille, saat nostettua palkan työsuoritteesta.