Kenelle palvelu on tarkoitettu

Laskutuspalvelu Odealilla on useita käyttäjiä Suomessa ja ulkomailla. Tekijöitä yhdistää suomalaisuus tai suomalainen verokortti. Palvelun avulla yksityishenkilö voi nyt laskuttaa omasta työstään helposti ilman byrokratiaa ja oman yrityksen perustamista. Odeal huolehtii kaikesta paperityöstä puolestasi aina edulliseen hintaan.

Saat rekisteröitymisen jälkeen käyttöösi nettipalvelun, jonka avulla laadit nopeasti laskut asiakkaillesi, ylläpidät asiakasrekisteriä, toimitat verokorttisi ja paljon muuta. Nettipalvelun käyttö on aina maksutonta.

Edullinen komissiomme siivittää liiketoimintasi menestykseen. Aloita jo tänään ja ylläty palvelun helppoudesta!

1. Sinulla ei ole omaa yritystä

Liikeidean testaaminen

Odeal Laskutuspalvelu on erinomainen tapa kokeilla oman liiketoiminnan mahdollisuuksia ennen varsinaisen yrityksen perustamista. Laskutuspalvelun avulla kaikki paperiasiat ja yrityksen byrokratia hoituu ilman, että Sinun tulee tehdä sen eteen töitä. Ainoa on YEL-vakuutus, jonka voi ottaa näppärästi nettipalvelumme kautta.

Töitä päätyön ohella

Kiinnostaako sivubisnes? Laskutuspalvelua käyttävät useat henkilöt myös palkkatyönsä ohessa mm. taksinkuljettajia, valokuvaajia, kouluttajia ja tilintarkastajia. Toimita verokorttisi meille ja aloita diilien sopiminen asiakkaidesi kanssa.

Olet freelancer

Oletko freelancer ja teet freetöitä? Odeal Laskutuspalvelu helpottaa freetöiden laskuttamista. Asiakkaalle annetaan lasku freelancer-verokortin sijasta. Freelancer-verokortti säilyy valmiiksi Odealilla.

Etsit vaihtoehtoa palkkatyölle

Perinteinen palkkatyö ei sovi kaikille toimialoille. Etenkin freetyöt, keikkatyöt ja projektit hoituvat vaivattomasti laskutuspalvelun avulla ilman turhia verokorttisähläyksiä. Lisäksi asiakkaalle palkkakulut on helpoin tapa hoitaa yhdellä laskulla.

2. Sinulla on oma yritys

Haluat helpomman tavan toimia

Haluatko ulkoistaa yrityshallinnon kokonaisuuden pois itseltäsi ja keskittyä oman osaamisen myyntiin ja toteuttamiseen? Odeal toimii hallinnollisena yrityksenä tarjoten mahdollisuuden jatkaa yritystoimintaa ilman oman yrityksen paineita.

Et pääse ennakkoperintärekisteriin

Mahdolliset maksuhäiriöt tai verovelat saattavat vaikeuttaa oman yrityksen perustamista tai poistaa yritystoiminnan ennakkoperintärekisteristä. Odeal Laskutuspalvelun kautta voit jatkaa töiden tekemistä, koska tällöin olet työsuhteessa Odeal Oy:öön ja hallintoasiat hoidetaan vakaasti ja varmasti oikein.

Yritystoiminta on pientä

Pieni yritystoiminta tai sivutoimisuus saattaa olla raskasta hallintoasioiden osalta. Lisäksi kustannukset ovat suhteessa korkeammat mitä isommassa yhtiössä. Mikäli yhtiön ei ole tarkoitus lähitulevaisuudessa tavoitella kasvua, Odeal laskutuspalvelu on mitä oivallisin valinta.

Haluat tukea liiketoimintaan

Yritysryhmäämme kuuluva tilitoimisto Rutiini Oy auttaa yrityksiä kaikissa sen elinkaaren eri vaiheissa. Lisäksi jos haluat luopua yhtiöstä, Rutiini auttaa osakeyhtiöiden purkamisessa ja muissa yrityksen lopettamiseen liittyvissä asioissa.

3. Haluat työllistyä

Tarjoamme myös töitä

Odeal Henkilöstöpalvelut on keskittynyt työvoiman tarjoamiseen yritysasiakkailleen. Kauttamme voit työllistyä niin laskutuspalvelun kautta kuin vuokratyössä tai suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Julkaisemme osan vapaista työpaikoista sivuillamme, mutta pääosin etsimme työvoimaa laskutuspalvelun käyttäjien rekisteristä. Hae suoraan vapaana olevaa työpaikkaa tai jätä avoin hakemuksesi mahdollisimman tarkasti – saatat olla etsimämme henkilö.

Etsitkö asiakkaita?

Etsimme aktiivisesti uusia asiakaskontakteja eri toimialoilta ja tarjoamme työtehtäviä laskutuspalvelua käyttäville henkilöille. Mikäli resurssisi riittävät uusien asiakkaiden haltuun ottamiseen, ilmoita siitä meille – saatamme löytää Sinulle pitkäaikaisen asiakassuhteen.