Käteismyynti ja maksupäätteet

Käteismyynti

Laskutuspalvelua käytetään osittain myös käteismyynnin järjestämisessä. Toimialoja ovat esimerkiksi torikauppiaat, parturikampaajat ja hierojat.

Käteistilitykset kulkevat jouhevasti Odeal Laskutuspalvelun kautta ilman ongelmia. Käteinen raha otetaan vastaan myyntihetkellä ja vähintään kerran kuukaudessa toimitetaan käteiskuitit ostokuittien kanssa Odealin hallintoon. Kuittien perusteella laadimme nopeasti käteistilityksen, josta selviää summa, kuinka paljon rahaa tulee tilittää Odealin tilille. Tilityksen jälkeen toimitetaan palkkalaskelma.

Maksupäätteet

Käteismyynnin ohella myös maksupääteratkaisut ovat mahdollisia. Helpoin tapa on hoitaa maksuliikenne iZettlen kautta, mutta myös kiinteä maksupääte on mahdollinen, mikäli myyntiä on kuukausitasolla yli 5000 euroa ilman arvonlisäveroa.

iZettle helpottaa korttimaksujen vastaanottamista ja sitä kauttaa antaa myynnille vauhtia.

Odealin kautta tehtävissä töissä voi käyttää halutessaan iZettlen maksupääteratkaisua. iZettle perii pienen provision jokaisesta korttimaksusta ja rahat välittyvät Odealin maksupäätetilille, josta ne on nostettavissa palkkana. Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.