Hinnasto

Odeal laskutuspalvelun käyttö on kilpailukykyistä ja mitä enemmän sitä käytät, sen edullisemmaksi palvelu sinulle tulee.

Aina edullinen palvelumaksu

Odealin käyttäjänä maksat palvelusta vain palkannoston yhteydessä. Laskujen lähettäminen on maksutonta. Palvelumaksumme on 2-5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Palvelumaksun lisäksi veloitamme arvonlisäveron 24 prosenttia. Mitä suuremmaksi laskutuksesi kasvaa, sitä pienemmäksi palvelumaksumme tippuu.Minimipalvelumaksu on kuitenkin aina 15 euroa (18,60 euroa sis. alv) palkanmaksua kohden.

Laskutan oman palkkani Odealin kautta. Myös kaikki neljä vakituista työntekijääni käyttävät Odealia. Palvelun kautta hoituu palkanlaskenta ja kaikki siihen liittyvä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja aina saa apua!

Jani Vuorma
Rakennusalan kevytyrittäjä

Palvelumaksu vain

2-5 % Per palkanmaksu Odeal
  • Kätevä nettipalvelu 
  • Asiakaspalvelu
  • Kattavat vakuutukset
  • Hetipalkka-mahdollisuus
  • Markkinointiapu
Liity

Mitä palvelumaksu sisältää?

Palvelumaksu maksetaan palkan nostamisen yhteydessä. Tapaturmavakuutus ja sosiaaliturvamaksu vähennetään erikseen palvelumaksun lisäksi.

Laskutus- ja perintäpalvelut

Lähetämme arkipäivisin laskuja asiakkaillesi kunhan virheetön lasku on saapunut palvelumme kautta meille klo 15 mennessä.Mikäli asiakkaasi ei maksa laskua ajoissa, perintäpalvelut ovat sinulle maksuttomia.

Palkanmaksu

Palvelumaksu veloitetaan aina palkanmaksun yhteydessä. Palvelumaksumme on 2-5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutuksesta.Tarjoamme myös hetipalkkamahdollisuuden, jolloin saat palkan jo laskutuspäivänä. Lue lisää!

Asiakaspalvelu

Neuvomme käyttäjiä aina maksutta puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappissa. Neuvontapalveluita saa myös toimistolla. Lähetämme pyynnöstäsi työtodistuksen tai palkkatodistuksen. Nettipalvelussa on tätä toimintoa varten oma osio.

Vastuuvakuutus

Meillä on vastuuvakuutus 1.000.000 euroon saakka ja se korvaa kolmansille osapuolille aiheutuneet henkilö- ja ainevahingot. Kauttamme hoituu myös konsulttitöiden vastuuvakuutus, jonka tarjoaa OP Vakuutus Oy. Ota yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksesi vakuutusasioista.

Palvelumaksu

Uudet käyttäjät aloittavat 5 prosentin palvelumaksulla. Kun laskutusta on kertynyt yhteensä yli 60.000 euroa ilman arvonlisäveroa, palvelumaksu tippuu yhden prosentin 4 prosenttiin. Kun laskutusta on kertynyt 120.000 euroa, palvelumaksu putoaa jälleen yhden prosentin jne. Minimipalvelumaksu on kuitenkin aina 15 euroa (18,60 euroa sis. alv) palkanmaksua kohden. Laskutuskertymä ei nollaannu vuosittain vaan on voimassa koko asiakassuhteemme ajan.

Toiminnan alussa
 5 %

+ alv 24%

  • Laskutuskertymä alle 60.000 euroa
4 %

+ alv 24%

  • Laskutuskertymä yli 60.000 euroa
3 %

+ alv 24%

  • Laskutuskertymä yli 120.000 euroa
2 %

+ alv 24%

  • Laskutuskertymä yli 200.000 euroa

Usein kysyttyä

Maksaako palveluun rekisteröityminen?

Kevytyrittäjäksi rekisteröityminen on aina maksutonta. Palvelumaksumme maksetaan ainoastaan palkan nostamisen yhteydessä. Palvelumaksumme on ainoa maksu Odealille palvelun käytöstä ja palvelumaksun suuruus riippuu laskutuskertymästä ja on 2-5 prosenttia. Palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen ei myöskään velvoita sinua mihinkään.

Kuinka paljon minulle jää laskutuksesta?

Saat bruttopalkkana noin 89-97 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Vaihtelu johtuu eri toimialojen tapaturmavakuutuksen maksuluokista. Voit arvioida palkan määrän palkkalaskurilla.

Voinko saada palkkaennakkoa?

Varsinaista palkkaennakkoa meillä ei ole, mutta voit nostaa palkan laskutuspäivänä käyttämällä hetipalkka-toimintoa.

Milloin palkka maksetaan?

Pääsääntö on, että laskemme ja maksamme palkkasi samana päivänä, kun laskuun saapuu maksusuoritus. Voimme maksaa palkkasi myös myöhemmin mikäli olet valinnut laskulomakkeelle, että haluat palkan nostettavaksi myöhemmin. Voit myös yhdistää pienempiä laskutussummia suuremmaksi eräksi.

Mitä tarkoittaa työstä aiheutuneiden kulujen korvaaminen?

Jos maksamamme palkat ovat kuukaudessa enintään 300 euroa tai neljän kalenteriviikon jaksolla enintään 279 euroa, saamallasi palkalla ei ole vaikutusta päivärahan suuruuteen. Jos saatu tulo on suurempi kuin yllä mainittu suojaosuus, tulo sovitellaan työttömyyspäivärahaan.

Tuleeko Odeal omaa yritystä edullisemmaksi?

Kaikki riippuu kaikesta. Tähän ei ole sopivaa laskukaavaa, koska asioiden verrattavuus on osittain hankalaa. Voit verrata oman yrityksen perustamista kevytyrittäjyyteen.

Mitä Odealin käyttäjät sanovat?

Laskutan oman palkkani Odealin kautta. Myös kaikki neljä vakituista työntekijääni käyttävät Odealia. Palvelun kautta hoituu palkanlaskenta ja kaikki siihen liittyvä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja aina saa apua!

Jani Vuorma
Rakennusalan kevytyrittäjä

Tämä sopii erittäin hyvin heille, jotka haluavat kokeilla liikeideaansa tai välttyä paperisodalta. Olen ollut todella tyytyväinen ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Ei sitä hyvää kannata lähteä vaihtamaan.

Jonne Väisänen
3D-tulostaja, kevytyrittäjä

Odeal on turvallinen alussa. Se ei kuitenkaan sido mihinkään. Pystyn nukkumaan yöni hyvillä mielin, kun minun ei tarvitse stressata! Voit alkaa kehittää toimintaasi ja lähteä sitten yrittäjäksi.

Yasu Jukkola
Juontaja, tanssiopettaja. Kevytyrittäjä

Voin suositella Odeal -kevytyrittäjyyttä ihan jokaiselle, joka miettii, että pitäisikö vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen. Tämä on riskittömin ja kätevin tapa tehdä siirtymä ja kokeilla hieman omia kannuksia.

Ragnar Estam
Rakennusalan kevytyrittäjä

Liity mukaan kevytyrittäjäksi

Rekisteröidy nettipalveluumme veloituksetta ja aloita laskuttaminen jo tänään.

Create user