Hinnasto

Odeal Laskutuspalvelun hinnoittelu perustuu komissioihin, jota peritään laskutuspalvelun kautta laskutetuista työsuoritteista. Komissio veloitetaan laskutuksesta palkanmaksuvaiheessa arvonlisäverottomasta laskutuksesta. Komissio on alkuun 5 prosenttia. Mitä enemmän Odeal Laskutuspalvelun kautta laskutat, sitä pienemmäksi komissio laskee. Laskutusportaat menevät kumulatiivisen kertymän laskutuksen mukaan, eikä nollaannu vuosittain. Kun ensimmäinen 60.000 euroa on laskutettu, komissiotaso laskee 4 prosenttiin ja siitä alaspäin laskutuksen mukaan.

Katso palkkaesimerkki

Tutustu palkkalaskuriin

Rekisteröityminen 0eur

Rekisteröityminen on aina ilmaista, eikä velvoita käyttämään laskutuspalvelua. Lisäksi Odealilla ei ole mitään kiinteitä maksuja. Veloitamme ainoastaan palkanmaksun yhteydessä laskutusmäärään perustuvaa komissiota.

Laskun laatiminen 0eur

Laskut laaditaan, käsitellään ja lähetetään veloituksetta. Myös mahdolliset muistutuslaskut lähetetään palvelun kautta käyttäjälle veloituksetta.

Palkan nostaminen 2-5 %

Laskutusta Komissio
alle 60.000 5 %
yli 60.000 4 %
yli 120.000 3 %
yli 200.000 2 %

Hetipalkka +3 %

Nosta palkkasi jo laskutushetkellä. Kolmen (3) prosentin komissio lisätään normaalikomission päälle ja lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Hetipalkkaa ei voida maksaa yksityishenkilöille osoitetuista laskuista. Lisäksi laskutusperuste tulee olla riidaton, eikä laskun saajalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Hetipalkkaa maksettaessa otetaan huomioon maksuhetkellä toimitetut matka- ja kulutositteet. Pidätämme oikeuden hetipalkan maksamiseen.

Pikasiirto +20eur

Käytössämme on kaksi palkanmaksupankkia: Danske Bank ja Osuuspankki. Näille tiliryhmän tileille palkka siirtyy jo maksupäivänä, mutta muiden tiliryhmien tileillä palkka näkyy seuraavana arkipäivänä. Pikasiirron veloitus on 20 euroa laskutuksesta.

Perintä 0eur

Välillä käy tilanne, että asiakas ei maksa laskuaan ajoissa, eikä reagoi muistutuslaskuihin. Tällöin keskustelemme käyttäjän kanssa perintään siirrosta. Riidaton perintä on maksutonta kauttamme.

Neuvonta 0eur

Meiltä saat palvelun käyttöavun lisäksi neuvontaa myös omaan liiketoimintaasi. Neuvonta on aina maksutonta palvelumme käyttäjille tai käyttöä harkitseville. Varaa on neuvonta-aikasi asiakaspalvelusta.

Todistukset 0eur

Kirjoitamme vastineita selvityspyyntöihin, lähetämme palkkatodistuksia ja työtodistuksia. Nämä todistusten kirjoittamiset kuuluvat palveluumme, eikä niistä veloiteta erikseen.