Hinnasto

Odeal laskutuspalvelun käyttö on kilpailukykyistä ja mitä enemmän sitä käytät, sen edullisemmaksi palvelu sinulle tulee.

 

Aina edullinen palvelumaksu

Odealin käyttäjänä maksat palvelusta vain palkannoston yhteydessä. Laskujen lähettäminen on maksutonta. Palvelumaksumme on 2-5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Mitä suuremmaksi laskutuksesi kasvaa, sitä pienemmäksi palvelumaksumme tippuu. Minimipalvelumaksu on kuitenkin aina 15 euroa palkanmaksua kohden.

Mitä palvelumaksu sisältää?

Laskutus- ja perintäpalvelut

Lähetämme arkipäivisin laskuja asiakkaillesi kunhan virheetön lasku on saapunut palvelumme kautta meille klo 15 mennessä. Mikäli asiakkaasi ei maksa laskua ajoissa, perintäpalvelut ovat sinulle maksuttomia.

Palkanmaksu

Palvelumaksu veloitetaan aina palkanmaksun yhteydessä. Palvelumaksumme on 2-5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutuksesta.Tarjoamme myös hetipalkkamahdollisuuden, jolloin saat palkan jo laskutuspäivänä. Lue lisää!

Asiakaspalvelu

Neuvomme käyttäjiä aina maksutta puhelimitse ja sähköpostitse. Neuvontapalveluita saa myös toimistolla. Lähetämme pyynnöstäsi työtodistuksen tai palkkatodistuksen. Nettipalvelussa on tätä toimintoa varten oma osio.

 

Palvelumaksu

Uudet käyttäjät aloittavat 5 prosentin palvelumaksulla. Kun laskutusta on kertynyt yhteensä yli 60.000 euroa ilman arvonlisäveroa, palvelumaksu tippuu yhden prosentin 4 prosenttiin. Kun laskutusta on kertynyt 120.000 euroa, palvelumaksu putoaa jälleen yhden prosentin jne. Minimipalvelumaksu on kuitenkin aina 15 euroa palkanmaksua kohden. Laskutuskertymä ei nollaannu vuosittain vaan on voimassa koko asiakassuhteemme ajan.

Palvelumaksu toiminnan alussa: 5%  (Laskutuskertymä alle 60 000€)

Usein kysyttyä

Maksaako palveluun rekisteröityminen?

Kevytyrittäjäksi rekisteröityminen on aina maksutonta. Palvelumaksumme maksetaan ainoastaan palkan nostamisen yhteydessä. Palvelumaksumme on ainoa maksu Odealille palvelun käytöstä ja palvelumaksun suuruus riippuu laskutuskertymästä ja on 2-5 prosenttia. Palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen ei myöskään velvoita sinua mihinkään.

Milloin palkka maksetaan?

Pääsääntö on, että laskemme ja maksamme palkkasi samana päivänä, kun laskuun saapuu maksusuoritus. Voimme maksaa palkkasi myös myöhemmin mikäli olet valinnut laskulomakkeelle, että haluat palkan nostettavaksi myöhemmin. Voit myös yhdistää pienempiä laskutussummia suuremmaksi eräksi.

Kuinka paljon minulle jää laskutuksesta?

Saat bruttopalkkana noin 89-97 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Vaihtelu johtuu eri toimialojen tapaturmavakuutuksen maksuluokista. Voit arvioida palkan määrän palkkalaskurilla.

Mitä tarkoittaa työstä aiheutuneiden kulujen korvaaminen?

Jos maksamamme palkat ovat kuukaudessa enintään 300 euroa tai neljän kalenteriviikon jaksolla enintään 279 euroa, saamallasi palkalla ei ole vaikutusta päivärahan suuruuteen. Jos saatu tulo on suurempi kuin yllä mainittu suojaosuus, tulo sovitellaan työttömyyspäivärahaan.

Voinko saada palkkaennakkoa?

Varsinaista palkkaennakkoa meillä ei ole, mutta voit nostaa palkan laskutuspäivänä käyttämällä hetipalkka-toimintoa.

Tuleeko Odeal omaa yritystä edullisemmaksi?

Kaikki riippuu kaikesta. Tähän ei ole sopivaa laskukaavaa, koska asioiden verrattavuus on osittain hankalaa. Voit verrata oman yrityksen perustamista kevytyrittäjyyteen.

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.