Hetipalkka

 Tarjoamme myös hetipalkkamahdollisuuden, jolloin saat palkan jo laskutuspäivänä. Nopeimmillaan palkka laskutuksesta on tililläsi jo samana päivänä.

Mikä on Hetipalkka?

Odeal Laskutuspalvelun hetipalkka on nostanut suosiotaan laskutuspalvelun käyttäjien keskuudessa. Hetipalkka mahdollistaa palkan nostamisen laskutuspäivänä, kun lasku(t) jätetään ennen klo 14. Hetipalkka mahdollistaa talouden tasaamisen ja poistaa laskun eräpäivän odottelemisen. Hetipalkka toimii siten, että valitaan laskulomakkeelta palkka nostettavaksi hetipalkkana.

Hetipalkasta tulee 5 prosentin lisäkomissio ja se lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Hetipalkkaa ei voida maksaa yksityishenkilöille osoitetuista laskuista. Lisäksi laskutusperuste tulee olla riidaton, eikä laskun saajalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Hetipalkkaa maksettaessa otetaan huomioon maksuhetkellä toimitetut matka- ja kulutositteet.

Hetipalkka ja palkkaennakko

Palkkaennakko tarkoittaa ennakkopalkkaa, jota voidaan maksaa ennen normaalin palkan maksamista. Palkkaennakkona voi yleensä saada normaalipalkan sijasta pienemmän summan, joka sitten vähennetään, kun palkka tulee aikanaan maksuun.

Laskutuksesta ei ole saatavilla palkkaennakkoa. Palkkaennakon tilalle on mahdollisuus hetipalkkaan, jolloin koko palkka kulukorvauksineen maksetaan jo laskutuspäivänä.

Hetipalkan ehdot

  • Hetipalkkaa voidaan maksaa ainoastaan yrityksille, valtiolle, kunnalle tai muille yhteisöille osoitetuista laskuista.
  • Hetipalkkaa ei voida myöntää, kun laskutat uutta yritystä ensimmäistä kertaa. Laskun saajan luottotiedot ja maksutapahistoria tulee olla puhdas.
  • Laskun tulee olla lopullinen ja täysin riidaton.
  • Ennakkolaskuja ei voida maksaa hetipalkkana.
  • Laskuun liittyvien kulujen ja matkojen tulee olla meillä palkanmaksuhetkellä.
  • Palkkaan ei voida lisätä kuluja tai matkakorvauksia sen maksamisen jälkeen.
Odeal hetipalkka

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.