Odeal Oy - Suomalainen laskutuspalvelu kevytyrittäjille

Laskuta ilman omaa yritystä kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen. Me hoidamme paperityöt puolestasi.

Odeal palvelee normaalisti arkisin klo 9-18. Email: info@odeal.fi – Asiakaspalvelu: 0800 0 4848

h

Laskuta ilman omaa yritystä

Odeal hoitaa kirjanpidon, paperityöt ja byrokratian ja sinä voit keskittyä työn tekemiseen. Asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa yrittämiseen liittyvässä asiassa.

N

Laskutus on ilmaista

Laskujen lähettäminen on aina maksutonta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita nettipalvelun käyttö laskujen tallentamiseen ja lähettämiseen.

Kokeile liikeideaasi riskittä

Kevytyrittäjänä voit toimia kuin yrittäjä, mutta perustamatta omaa yritystä. Voit tehdä yksityishenkilönä töitä ja laskuttaa ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

Odeal on kätevä ratkaisu

Kevytyrittäjyys on mahdollisuus toimia kuin yrittäjä, mutta perustamatta omaa yritystä. Odeal kevytyrittäjä Ragnar Estam työskentelee tällä hetkellä rakennusalalla. Sen lisäksi hän tekee harrastusmielessä myös mallin töitä sekä promootioita. Odealin laskutuspalvelun käyttäminen on hänelle helppo ja luonnollinen vaihtoehto.

Kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen ja tehdä sitä, minkä osaat parhaiten. Omaa yritystä tai y-tunnusta ei tarvita. Me hoidamme byrokratian puolestasi.

Palkkalaskuri

Laske palkkalaskurillamme paljonko keikasta jää sinulle käteen.

Olemme apunasi

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Käyttäjämme suosittelevat

Olemme palvelleet tuhansia asiakkaitamme jo vuodesta 2009.

Aloita laskuttaminen jo tänään!

Nettipalvelumme toimii kaikilla laitteilla ja on käytössäsi 24/7. Luot siellä asiakkaita, laskuja, matkalaskuja ja hallinnoit varojasi.