Jotta oma liiketoiminta voisi menestyä myös laskutuspalvelun avulla, tulee huomioida samoja asioita kuin omaa yhtiötä perustettaessa.
1. Tunne liiketoimintasi toimiala. Pidä myös huoli, että seuraat toimialalla tapahtuvia muutoksia ja olet niistä perillä.
2. Yrittäjyyttä ja itsensä työllistämistä tulee opiskella. Älä siis yritä yksin. Asiakaspalvelumme neuvoo kaikissa omaan liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Yrittäjät saavat apua esim. uusyrityskeskuksista, yrittäjäkursseilta tai TE-toimistoista.
3. Rakenna liiketoimintasi vain sellaisen palvelun tai tuotteen varaan, jolle on olemassa riittävät markkinat. Ei riitä, että oman subjektiivisen mielipiteen mukaan palvelulla tai tuotteella on kysyntää.
4. Hyvä maine on tärkeää. Pidä huolta liiketoimintasi imagosta.
5. Opettele myymään mikäli et jo osaa. Pelkkä markkinointi ei riitä, joten tee rohkeasti aloitteita ja pyri vastaamaan asiakkaittesi yhä muuttuviin tarpeisiin.
6. Tee työsi hyvin. Pysy sopimuksessa ja pyri tekemään aina parhaasi.
7. Huolehdi velvoitteistasi. Onneksi Odeal Laskutuspalvelu huolehtii mm. verojen ja viranomaismaksujen maksuista eräpäivään mennessä ja toimittaa kaikki liiketoimintaan liittyvät ilmoitukset ajallaan.
8. Tunne asiakkaasi.
9. Kehitä toimintaasi koko ajan. Jätä palvelupaketista tai tuoterepertuaarista pois ne asiat, joiden myynti ei kannata. Pienennä kuluja ja lisää näkyvyyttä.
10. Oma hyvinvointi on tärkeää. Pidä huolta itsestäsi.